Lloret de Mar - hotel Don Juan*** 11/12denní

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lloret de Mar - hotel Don Juan*** 11/12denní

V klidné uličce nedaleko od rušného centra Lloretu si skvěle odpočinete v ideálně položeném hotelu Don Juan - Lloret de Mar. Díky skvělému umístění hotelu se budete jeden den koupat na 250 metrů vzdálené městské pláži v blízkosti proslulé palmové promenády a životem kypícího centra městečka a druhý den na necelých 400 metrů vzdálené klidné romantické pláži Fenals. Skvěle si odpočinete v nově zařízených klimatizovaných pokojích, v klimatizované hotelové restauraci se seznámíte s velkým výběrem jídel místní i mezinárodní kuchyně, vždy podávaným formou švédských stolů. Překvapí vás krásné hotelové bazény a necháte se hýčkat profesionálními hotelovými službami. Večer vás pohltí jedinečná atmosféra prázdnin a zábavy, která panuje v uličkách nedalekého středu letoviska. Vychutnáte si džbánek sangrie v jedné z restaurací na překrásné, palmami stíněné, promenádě. Pokud rádi jíte, můžete si připlatit službu All inclusive.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, obchod, výtah, TV místnost, salonek, diskotéka, klimatizace, zahrada, dětský koutek, animace. Za příplatek: dětská postýlka, tenis, stolní tenis, billiard, videohry, jacuzzi, kadeřnictví, trezor.
Poznámka: Cena je kalkulována na osobu při obsazení pokoje 2 osobami. Obsazení více osobami (přistýlky) - viz slevy pro 1. a 2. dítě a 3. a 4. osobu. *zdarma 1. a 2. dítě pouze ubytování a strava, platí pouze případné komplexní pojištění. Infant zdarma (0-2 let) bez služeb, platí pouze případné komplexní pojištění viz příplatky.

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně a večeře, (formou švédského stolu). Obědy za příplatek.
All inclusive za příplatek (vč. plné penze): V baru se podává od 10:00 do 23:30 hod. místní nápoje, alkoholické - pivo, likéry, vína, destiláty, nealkoholické - káva, čaj, voda a další. K plné penzi víno a voda. „Snacks“ od 11:00 do18:00 hod., pizzy, hot-dogy, hamburgery, zmrzliny pro děti.

Doprava: vlastní

Nástup na ubytování od 14:00 do 18:00 hod., ukončení ubytování do 10:00 hod.

Ubytování: hotel ***

2lůžk. pokoj (možnost 1. a 2. přistýlky), vlastní příslušenství (koupelna, WC), balkón, vým. ručníků, telefon, televize, hudba, klimatizace. Za příplatek dětská postýlka (platba v místě).