Tossa de Mar - hotel Don Juan - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tossa de Mar - hotel Don Juan - bus

Prázdniny ve skvěle vybaveném hotelu Don Juan - Tossa de Mar budou pro vás nezapomenutelným zážitkem. Starobylé městečko se středověkými hradbami, historickým centrem města a hradem na kopci s malebným výhledem. V blízkosti hotelu jsou Pláž Tossa de Mar, Tossa de Mar Castle a Maják Tossa de Mar. V blízkosti je také Cala Canyelles Beach. Ubytování v pohodlných klimatizovaných a pěkně zařízených pokojích. Užijete si kvalitních stravovacích služeb podávaných v klimatizované hotelové restauraci. Jen pár desítek metrů od hotelu naleznete písečnou pláž zarámovanou do romantického panoramatu staré Tossy. Po koupání v moři nebo šnorchlování u blízkých skalnatých břehů si užijete také koupání v krásném a velkém hotelovém bazénu. Večer si dopřejete romantickou procházku starou Tossou, v jejích křivolakých uličkách objevíte vedle obchodů se suvenýry i kouzelné obchůdky s krásně zpracovanými šperky a místním typickým zbožím. Pláž cca 100m, centrum cca 300m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, dětský koutek, animace, WIFI ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, tenis, stolní tenis, billiard, videohry, jacuzzi, kadeřnictví, trezor.


Stravování: polopenze

polopenze snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek plná penze nebo All Inclusive

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 5 let v době pobytu nesmí dovršit 5 let, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.