Fortuna**

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Fortuna**

Již 23 let navštěvujeme Costa Bravu/Maresme a pečlivě vybíráme ubytovací zařízení pro naše zákazníky. Tato dlouholetá zkušenost nám dovoluje nabídnout speciální akce no name „Akce Fortuna **”. Ve volných dnech se můžete nechat zlákat na jeden či více výletů z naší bohaté nabídky, ať už za zábavou do blízkých vodních parků nebo za kolotajícím životem blízké Barcelony. Výběr svého ubytování v případě této akce necháte na nás, budete ubytováni na pokojích prakticky zařízených, s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC) v hotelu kategorie minimálně **, ze kterého se dostanete příjemnou procházkou na písečné pláže. Pláž do 500m, centrum do 500m.
Za příplatek: dětská postýlka

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.


Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Doprava: vlastní

možno zajistit autokarovou a leteckou přepravu

Ubytování: hotel

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků. Jméno ubytovacího zařízení vám oznámíme v rámci odbavení.Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.