Malgrat de Mar - hotel Top Cartago Nova - bus 14

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - hotel Top Cartago Nova - bus 14

Hotel se nachází přímo na pobřežní promenádě s obchody, restauracemi, kavárnami a bary. Devíti podlažní 3 hvězdičkový hotel poskytuje svým klientům servis odpovídající své kategorii. Vstupní klimatizovaná hala s recepcí, společenskou TV místností, úschovnou zavazadel, výtahy, restaurace, bar u bazénu, salónek, venkovní bazén pro dospělé, dětský bazén. Vhodný pro klienty všech věkových kategorií. Pláž cca 50m, centrum cca 250m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, diskotéka, klimatizace, jacuzzi, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, trezor, WIFI ve veřejných prostorách hotelu.
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře, plná penze snídaně obědy večeře, nebo All Inclusive.


Stravování: all inclusive

All Inclusive TOP snídaně oběd a večeře formou švédských stolů, k jídlům nápoje (víno, pivo, nealko nápoje), neomezená konzumace v barech hotelu (10:00 – 24:00) alkoholických nápojů (víno, pivo) i nealkoholických nápojů (teplé i studené), výběr z Premium značek - např. Ballantines, Soberano, Bacardi Ron, Baileys, vodka, gin, jídelní bufet v hotelové restauraci - snacky, hamburgery, pizzy, sendviče, zmrzlina a další. Top passport - využití TOP busu s možností návštěvy ostatních hotelů z řetězce H TOP na pobřeží Costa Brava a Costa Maresme s možností čerpání All Inclusive služeb i v ostatních hotelech řetězce H TOP. Lloret de Mar - Royal Beach****, Malgrat de Mar – Planamar***, Malgrat de Mar - Cartago Nova***, Santa Susanna - Summer Sun***, Calella - Olympic***. Ve vybraných termínech 1. dítě do 14 let All Inclusive zdarma.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.