Menorca - Menorca Vacances Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Menorca - Menorca Vacances Resort ****

Menorca, druhý největší ze Španělských Baleárských ostrovů je pravou perlou Středomoří. Pobřeží ostrova je lemováno spoustou menších malebných zátok s křišťálově čistou vodou a neporušenou přírodou. Ostrov je i přes svoji malou rozlohu proslulý rozmanitou krajinou s panenskou přírodou a malebnými vesničkami. Hlavním městem Menorcy je Mahon, který se pyšní nejdelším přírodním přístavem ve Španělsku i celé Evropě (6 km). Kromě hlavního města stojí za návštěvu rovněž například město Ciutadella nebo poutní místo a zároveň nejvyšší hora ostrova, Monte Toro. Pokud patříte do kategorie senior 55+ a chcete strávit dovolenou obklopeni panenskou přírodou a malebnou krajinou a poznat místa, jaká jinde v Evropě nenajdete, potom je Menorca tou pravou destinací pro Váš zájezd! Neváhejte a využijte výhod, které poskytují naše dotované zájezdy pro seniory 55+!

Poloha: Resort se nachází asi 2 km od města Ciutadela a cca 50m od menší písčité pláže. Resort se skládá ze 3 budov - Blanc Palace, Blanc Cottage a Caleta Playa. V okolí se nacházejí bary, restaurace, supermarkety a autobusová zastávka.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Menší písčitá pláž se nachází cca 50m od resortu.

Akce: AKČNÍ CENY na odlety 29/5 a 5/6!!
NÁŠ TIP - velmi oblíbený hotel mezi našimi stálými klienty

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu včetně 0,35l vody a 0,2l vína. Příplatek za plnou penzi 1 600 Kč/os.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bary, internetový koutek, Wi-fi zóna, venkovní bazén, zahrada, lehátka a slunečníky u bazénu.

Vybavení pokojů: Ubytování v apartmánech s klimatizací, WC/koupelnou, vysoušečem vlasů, oddělenou obývací místností s jídelním koutem a kuchyňkou, SAT/TV, telefonem, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou.