Menorka pro seniory -Vacances Menorka resort 4 ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Menorka pro seniory -Vacances Menorka resort 4 ****

MENORCA je ostrov klidu, přírodních a historických krás a zajímavostí. Menorca, nejvýchodnější z Baleárských ostrovů, je optimální pro Vaši dovolenou 55+.

Na pouhých 700km2, což je rozloha Menorcy, nalezneme panensky čistou přírodu, překrásné zátoky a zachovalou tradici místní kultury i gastronomie. Menorca je známá jako nejčistější místo Španělska.

Není divu, že byl ostrov Menorca prohlášen v roce 1993 UNESCEM za biosférickou rezervaci. Menorca skrývá v každé vesnici, v každém domě a každém centimetru svého pobřeží zdroj klidu a pozitivní energie a je tak ideálním místem pro odpočinek a prožití dovolené pro seniory 55+.

Poloha: Resort Vacances Menorca se nachází v klidném a bezpečném prostředí obklopeném přírodou. Klienti jsou ubytováni v Aparthotelu Blanc Palace, případně v ostatních budovách resortu Sa Caleta Playa nebo Blanc Cottage. Přímo z Aparthotelu Blanc Palace je vstup na pláž Sa Caleta s pozvolným vstupem do vody. V okolí hotelu jsou obchůdky. Hotel je vzdálen přibližně 1 km od historického centra Menorcy – malebné Ciutadelly, kam se dostanete procházkou podél moře pěšky nebo na kole. Můžete využít i veřejnou dopravu, která staví přímo u hotelu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, internetový koutek, Wi-Fi u recepce zdarma, restaurace s bufetovou stravou a bar u bazénu. Dále pak tři hlavní bazény pro dospělé i děti, které lze libovolně využívat, lehátka u bazénů jsou zdarma, bohaté animační programy pro děti a dospělé v anglickém, německém, španělském jazyce. Pro děti je k dispozici též dětské hřiště a dětský klub. V hotelovém resortu je minimarket se základními potravinami (čerstvé pečivo, sýr, šunka, jogurty, džusy, vody a drogerií). Na recepci půjčovna aut. Za poplatek k dispozici vnitřní vířivka, avšak menší fitness centrum je k dispozici zdarma. Pláž:Přímo z hotelu je vstup na pláž v zátoce Sa Caleta s pozvolným vstupem do vody. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek. U pláže se nachází též písečné hřiště na plážové hry k využití zdarma.

Sport a zábava: Přímo z hotelu je vstup na pláž v zátoce Sa Caleta s pozvolným vstupem do vody. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek. U pláže se nachází též písečné hřiště na plážové hry k využití zdarma.

Stravování: polopenze s nápoji

Polopenze formou bufetu včetně nápojů.

Doprava: letecky

Letecká přeprava Praha - Mahón - Praha

Ubytování: hotel ****

Prostorné a pohodlné pokoje jsou apartmánového typu a skládají se z jedné ložnice a obývací místnosti, terasy/balkonu. V obývací místnosti se kromě plně vybavené kuchyňky nachází upravitelný gauč, který slouží jako přistýlka pro dvě děti nebo jednu dospělou osobu. Pokoje dále disponují: klimatizací / topením, koupelnou / WC, telefonem, TV / SAT a lednicí. Trezor a Wi-Fi na pokoji za poplatek. Maximální obsazenost: 2 dospělí a 2 děti nebo 3 dospělí.