Calella - hotel Miami***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Miami***

GPS N 41.617622 / E 2.663550

V barevném, zábavou a životem kypícím centru oblíbeného letoviska Calella de Costa stojí příjemný hotel Miami. Vzdušnou recepcí projdete do hotelové zahrady, která vás překvapí velkým bazénem a krásnou prostornou terasou s lehátky a barem. Podlahy z leštěného kamene jen umocní první dojem z tohoto kvalitního hotelu, který dokreslí vkusně zařízené klimatizované pokoje s vlastním příslušenstvím. Večerní procházky po pěší zóně Calelly, koupání v moři a hotelové zábavní programy jen doplní vaše potěšení z dovolené strávené v tomto hotelu. Pláž cca 300m, centrum cca 50m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu i u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, biliard, videohry, trezor.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.


Stravování: plná penze

Plná penze formou švédských stolů - snídaně, obědy a večeře.

Doprava: vlastní

možno zajistit autokarovou a leteckou přepravu

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.