Malgrat de Mar - hotel Sumus Monteplaya

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - hotel Sumus Monteplaya

V tomto hotelu je koncept KLUB ADULTS ONLY - děti do 16 let nejsou hotelem akceptovány

Hotel Sumus Monteplaya si zamilujete na první pohled. Do nejmenšího detailu propracované hotelové služby vás nechají prožít pravý „španělský sen”. Hotel se nachází přímo na pobřežní promenádě s obchody, restauracemi, kavárnami a bary. Už při snídani vás okouzlí skvělý výběr a kvalita jídla, pak se necháte zlákat ke sluneční lázni na sluneční terase a den strávíte na pár desítek metrů vzdálené písečné pláži koupáním a sluněním. Po večeři, která je v tomto hotelu jedinečným kulinářským zážitkem, posedíte v příjemném hotelovém baru a zaposloucháte se do šumění vody přepadávající v krásném oblouku z jednoho hotelového bazénu do druhého. Pláž cca 50m, centrum cca 150m.

Služby a zařízení: bazén, relaxační bazén s jacuzzi, recepce, výtah, restaurace, bar v hotelu, bar u bazénu, TV místnost, zahrada, WIFI ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: billiard, videohry, trezor, lednička, parkování, pokoje Superior

Stravování: polopenze

polopenze snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek plná penze

Doprava: vlastní

za příplatek autokar nebo letenka

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, fén, centrální topení. Za příplatek možno na vyžádání zajistit dvoulůžkové pokoje Superior s garantovaným výhledem na moře či bazén. U těchto pokojů není možná přistýlka na pokoji. Pokoje Superior jsou nadstandardně zařízené, mají větší rozlohu, mini ledničku, žehličku, větší postel, k dispozici jsou ručníky k bazénu a mají Wifi na pokoji zdarma. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.