Playa de Aro - Hotel H-TOP Caleta Palace ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Playa de Aro - Hotel H-TOP Caleta Palace ****

Hotel vhodný pro rodiny s dětmi. Přímo nad krásnou písečnou pláží Cala Rovira.

Poloha: na okraji letoviska. Místní centrum Playa de Aro s řadou obchodů, restaurací a barů cca 300 m. Golfové hřiště cca 4 km.

Pláž: přímo na písečné pláži, přístupná po mírných schodech. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel s 300 pokoji a výtahy. Přijímací hala, restaurace s terasou, společenská místnost, bar, TV místnost. V zahradě venkovní bazén s opalovací terasou a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: bohatý animační program (15.6.-15.9.). Za poplatek: biliár a půjčovna jízdních kol.

Internet : internetový koutek a WiFi za poplatek (cca 5 €/den, cca 10 €/3 dny, cca 20 €/týden).

Pro děti : samostatný dětský bazén, miniklub (od 15.6. do 15.9.) a dětské hřiště. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Maximální počet osob nesmí být dětskou postýlkou překročen (mimo typ pokoje A2C).

Další výhody : víno a voda k večeři zdarma (kromě 1.7.-25.8.). Možnost využití služeb H-TOP hotelů (kromě H-TOP Hotel Amaika). Parkování zdarma při pobytu min. 7 nocí (kromě 1.7.-8.9.). Pro klienty s all inclusive: jízdní kola a osušky u bazénu k zapůjčení.

parkování: parkoviště za poplatek cca 15 €/den;
d
omácí zvíře: malé, max. 5 kg za poplatek cca 6 €/den;
lázeňská taxa: od 17 let cca 1 €/den/os., platba na místě;
p
říjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci;
místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Show cooking. Při objednání all inclusive navíc místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Snacky, zmrzlina pro děti od 10.00 do 18.00 h.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): individuální klimatizace, sat. TV, trezor za poplatek (cca 28 €/týden), vana, WC, fén a balkon. Dvoulůžkové pokoje (A2B): s výhledem na moře, jinak stejné jako A2A. Duplex pokoje (A2C): cca 38 m2, s kuchyňkou, na 2 podlažích-1. podlaží: sprcha, WC, prostor pro spaní se 2 lůžky, satelitní TV, trezor k pronajmutí (cca 28 €/týden), klimatizace, balkon nebo terasa s výhledem na moře. 2 podlaží: pokoj se 2 samostatnými lůžky a otevřený prostor s manželskou postelí. Nebo se může jednat o 2 dvoulůžkové pokoje na 1 podlaží. Minimální obsazenost 5 osob. Čtyřlůžkové pokoje (A2E): se stejným vybavením jako A2A. Čtyřlůžkové pokoje (A2G): stejné jako A2E, balkon s výhledem na moře.