Santa Susanna - hotel Riviera*** 11denní - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Santa Susanna - hotel Riviera*** 11denní - letecky

Hotel je situován nedaleko pláže přímo na hlavní promenádě v moderním letovisku na katalánském pobřeží. V blízkosti hotelu se nachází několik diskoték a klubů. Nejbližší nákupní možnosti mají hosté v bezprostřední blízkosti hotelu. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní hotelová restaurace a bar. Součástí vybavení je venkovní bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Dětem se nabízí dětské brouzdaliště a dětské hřiště. Hotel pro své hosty zajišťuje pravidelné denní animační programy a večerní zábavné programy. Pláž cca 50m, centrum cca 250m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, jacuzzi, zahrada, dětský koutek, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, trezor.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.