Španělsko pevnina » Andalusie » Costa del Sol » Benalmadena - Andalusie , Benalmádena - hotel San Fermin ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Španělsko pevnina » Andalusie » Costa del Sol » Benalmadena - Andalusie , Benalmádena - hotel San Fermin ***

Popis : Andalusie je kouzelný kraj s nádherným pobřežím, který vytvořili Maurové svými muslimskými stavbami i křesťané impozantními katedrálami. Tento kraj zdobí stovky starobylých hradů, které připomínají právě složitou historii období středověku. Costa del Sol patří právě díky příjemnému klimatu s 300 dny slunečního svitu k nejnavštěvovanějším místům Andalusie. Jsou zde krásné dlouhé pláže, moře s průzračnou a čistou vodou, možnosti zábavy, nákupních možností a sportovního vyžití.

Poloha: Hotelový komplex San Fermin se nachází v letovisku Benalmadena, na klidném místě v pěkné
udržované zahradě. Pláž Torre Bermeja je vzdálená 350 metrů od hotelu.

Vzdálenosti Hotel San Fermin je vzdálen 7 minut jízdy od golfového hřiště Torrequebrada. San Fermín je snadno dostupný z dálnice A7 a méně jak 20 minut jízdy od letiště Málaga.

Vybavení: V hotelové bufetové restauraci se hosté mohou těšit na jídla mezinárodní kuchyně a kuchařskou show. Hosté mohou využít také kavárenského baru s terasou.

Sport a zábava: Hotel pořádá pestrý zábavní program včetně profesionálních show a živé hudby. Nechybí ani squashový kurt, bazén a stoly na stolní tenis.

Stravování: polopenze

Polopenze, snídaně i večeře formou bufetu

Doprava: letecky

Odvoz z Ostravy na letiště do Krakova a zpět, let do Malagy a zpět (letecká spol. Ryanair), transfery z letiště v Malaze na hotel a zpět, doprava na výlety místním zájezdovým autobusem s klimatizací.
Trasa svozu: OV-KR

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností dětské přistýlky a s kompletním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, telefonem, TV-SAT a balkonem, lednička za poplatek.

Hotelové pokoje mají dlážděné podlahy a jsou zařízené v plážovém stylu.

Program zájezdu

1. den: Ráno odjezd z Ostravy do Krakova, odlet do Malagy, transfer do hotelu, odpoledne volno, koupání.
2. den: Dopoledne prohlídka hlavního města Andalusie Malagy, která je i rodištěm slavného malíře Pabla Picassa. Možnost prohlídky jeho domu, katedrály, maurské pevnosti La Alcazaba a hradu Gibralfaro s pozůstatky římského divadla, odpoledne lanovkou na horu Callamoro (800 m.n.m.), odkud jsou nádherné výhledy nejen na celé okolí, ale za slunných dní i na Gibraltar a Afriku
3. den: Volno, procházky, koupání.
4. den: Po snídani odjezd do Granady, prohlídka centra města, které je směsí arabských a křesťanských kultur, uličky Albaicínu. Pak se přesuneme do Alhambry na okraji města Granada na prohlídku unikátního historického komplexu paláců a pevností maurských panovníků. Poté se projdeme jednou z nejkrásnějších zahrad na světě Generalife, návrat na ubytování.
5. den: Volno, procházky, koupání.
6. den: Po snídani odjezd do Gibraltaru – unikátní kolonie Velké Británie, místní dominantou je obrovská skála, ve které je 76 km podzemních tunelů a chodeb, které se využívaly pro vojenské účely. Prohlédneme si i maják na nejjižnějším cípu Gibraltaru, můžeme také navštívit i jeskyni sv. Michala. Nakonec se projdeme hlavní ulicí Starého města s obchůdky a restauracemi. Na zpáteční cestě zastávka
7. den: Volno, procházky, nákupy suvenýrů a dárků.
8. den: Snídaně - balíček, odjezd od hotelu 4:00, přílet do Krakova v 10:20, příjezd do Ostravy ve 12:30 hod.