Španělsko » Španělsko pevnina » Katalánsko » Barcelona »C.Brava - Katalánsko - Barcelona , hotel Sorrabona ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Španělsko » Španělsko pevnina » Katalánsko » Barcelona »C.Brava - Katalánsko - Barcelona , hotel Sorrabona ***

Popis : Letecký poznávací zájezd

Poloha: Hotel Sorrabona se nachází naproti pláži Platja Gran de Pineda de Mar a nabízí bazén pro dospělé i děti a Wi-Fi zdarma dostupné ve společných prostorách.
Hotel Sorrabona najdete v klidné části letoviska Pineda de Mar na pobřeží Costa Brava, jen několik minut jízdy od měst Lloret de Mar a Tossa. Nedaleko od hotelu lze navštívit také přírodní park Montnegre-Corredor.

Vybavení: Ve všech pokojích najdete koupelnu, balkon a také klimatizaci a satelitní TV.

Stravování: polopenze

Polopenze (snídaně i večeře formou švédských stolů)

Doprava: letecky

odvoz z Ostravy na letiště do Katovic a zpět, Trasa svozu OV-KA
letecky do Barcelony a zpět (spol. Wizzair).

Ubytování: hotel ***

2 a 3 lůžk. pokoje s kompl. soc. zařízením

Program zájezdu

1. den: Odlet z Katovic do Barcelony, transfer do hotelu, ubytování.
2. den: Celodenní výlet do Barcelony vlakem, který celou trasou kopíruje pobřeží Costa Brava. Prohlédneme si katedrálu Sagrada Famillia, gotickou čtvrť s katedrálou sv. Eulálie, domy slavného architekta Gaudího, náměstí Plaça Reial, projdeme se po třídě Rambla až k soše Kryštofa Kolumba.
3. den: Výlet zájezd. autobusem na nejvýznamnější poutní místo Katalánska - horský klášter Monserat. Prohlédneme si baziliku, ve které je uložena Černá Madona - patronka Katalánska, projdeme se rozsáhlým benediktinským klášterem.
4. den: Další návštěva Barcelony (autokarem) s prohlídkou parku Montjuic s Olympijským stadionem, Španělské vesnice - jedinečného souboru staveb z celého Španělska, možnost návštěvy podmořského akvária.
5. den: Výlet do Girony, historického centra Katalánska nad řekou Rio Onyar s kouzelnými středověkými hradbami, nádhernou katedrálou s nejširší gotickou klenbou v Evropě,románským kostelem Sant Pere a středověkou židovskou čtvrtí. Pokračujeme do Besalú, starobylého městečka s románskýmkostelem Sant Vincent a benediktinským klášterem St. Pere, návrat do hotelu.
6. den: Odjezd do Fiqueres, rodiště Salvatora Dalího (muzeum), zastávka v městečku Castello d´Empu-rias se zajímavou histor. částí a románsko-gotickým kostelem, návštěva malebného letoviska Cadaques, které si oblíbilo mnoho umělců (Dalí, Picasso, Miró), návrat do hotelu.
7. den: Výlet lodí s proskleným dnem do Tossa de Mar, jednoho z nejkr. míst na zdejším pobřeží (hist. centrum s hradba-mi ze 12. a 13. st.), návrat zpět opět lodí.
8. den: Volno v místě ubytování, návštěva zajím. míst v okolí, koupání, nákupy.