Pineda de Mar - hotel Stella***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pineda de Mar - hotel Stella***

GPS 41°37'28.165"N, 2°41'37.119"E

V klidné části elegantního letoviska Pineda de Mar, cca 150 m od široké pláže najdete hotel Stella s recepcí obloženou mramorem. Hned v prvním momentě si vás získá příjemná kombinace kvalitních služeb a rodinného prostředí. Chvíle odpočinku prožijete u krásného velkého bazénu, kde si zaplavete anebo se necháte masírovat hydromasážními tryskami. Jistě oceníte hotelové interiéry - od pohodlí klimatizovaného pokoje, přes klid klimatizovaného „prezidentského“ salónku, kde se můžete ponořit v hlubokém fotelu do četby oblíbené knížky, až po milou atmosféru vzdušného hotelového baru, od kterého vyjdete přímo k bazénu nebo do travnatého dětského koutku. Lázeňská část rezortu zahrnuje vnitřní bazén, jacuzzi, sauna, pára, sanarium s bylinným a vonným horkým vlhkým vzduchem. Sprchy s různými tryskami pro relaxaci a masáže a vyvíječ sněhové tříště. Lázně jsou určené pouze pro osoby od 15 let. Pláž cca 150m, centrum cca 100m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, jacuzzi, zahrada, dětský koutek, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, sauna, tělocvična, stolní tenis, billiard, videohry, domácí mazlíčci, krytý bazén, lázeňské služby, trezor, parkování.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Doprava: vlastní

možno zajistit autokarovou a leteckou přepravu

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, fén, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.