Calella - hotel Top Olympic*** - bus 13

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Top Olympic*** - bus 13

Přímo v centru živé prázdninové zóny Calelly stojí majestátní hotel Top Olympic. Má ideální polohu, necelých 350 m od krásné široké písečné pláže a 200 metrů od centra Calelly. Svou dovolenou v něm strávíte uprostřed opravdového pohodlí a dobrých hotelových služeb s ubytováním v klimatizovaných pokojích vybavených barevnou televizí se satelitním příjmem. Přes den si zajdete na pláž, budete se slunit u jednoho z mnoha hotelových bazénů nebo posedíte na tropické zahradě u baru. Hotel vychází vstříc rodinám s dětmi a nabízí až do 13ti let dítě ubytování a stravu ZDARMA. Skvěle se najíte z výběru mezinárodní kuchyně podávané vždy formou švédských stolů a večer si vychutnáte živé flamenco show nebo se zaposloucháte do živé hudby.
Hlavní turistické středisko Calella na pobřeží Costa del Maresme si své návštěvníky přímo hýčká. Celým letoviskem se táhne krásná pobřežní pěší stezka, velmi široká a upravená, která je doplněná o vedlejší asfaltovou cyklostezku. Na nich je všude dostatek laviček a také fontánek na osvěžení.
Calella se stává v sezóně doslova kosmopolitním letoviskem. Je rozděleno na dvě části – starou se starobylými historickými uličkami a novou, třpytivě moderní čtvrť. Letoviskem se táhne asi tři kilometry dlouhá obchodní „třída“ plná obchodů a obchůdků, nepřeberné řady restaurací, malebných hospůdek, kaváren, cukráren, živých barů kde můžete usrkávat svůj koktejl až do východu slunce a mnoho dalších turistických lákadel. A kromě moře se můžete zabavit, jak jenom budete chtít, pro všechny letovisko Calella připravuje nezapomenutelné zážitky. Naleznete zde mnoho příležitostí ke sportování, a to jak sporty vodní (jízda na banánu, parasailing, kajak, padleboarding, vodní skútry a další) tak i ostatní (bowling, minigolf a další). A pokud vás neláká pouze sporty tak můžete navštívit třeba krásný maják na jižním konci Calelly, nebo třeba zříceninu Les Torretes, kousek od majestátního majáku. Celým střediskem prochází lokální železnice (vlak je velmi tichý a nijak návštěvníky neobtěžuje), vedoucí přímo až do centra Barcelony, kam se dostanete pohodlnou cestou během chvilky.

Služby a zařízení: celkem 4 bazény, brouzdaliště, bar v hotelu a u bazénu, salonek, zahrada, výtah, TV místnost, sluneční terasa, dětský koutek, animace
Za příplatek: stolní tenis, biliard, jacuzzi, trezor, Wi-Fi ve veřejných prostorách

Fakultativní výlety: Barcelona (gotická čtvrť, Las Ramblas, Kolumbův památník, Antonio Gaudí - exteriéry Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batlló, možnost návštěvy mořského akvária či muzea Picassa), horský kláštěr Monterrat (nejvýznamnější poutní místo Katalánska - katedrála a křížová cesta), Gerona (katedrála s věží Karla Velikého, románské kostely San Pere de Galligants a Sant Nicolau, židovská čtvrť, středověké hradby), Tossa de Mar, jednoho z nejkrásnějších letovisek na pobřeží Costa Brava (Villa Vieja - opevněná část Tossy - hradby z 12. a 13. stol. s obrannými věžemi, centrum s domy z 14. až 17. stol., kostel Sant Vincenc) a mnoho dalších.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den/osoba

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetu - snídaně a večeře.
All inclusive za příplatek: plná penze formou bufet, místní nápoje alkoholické (pivo, vína, atp.), nealkoholické nápoje (káva, čaj, voda atp.), k plné penzi víno a voda, pizzy, hot-dogy, hamburgery, zmrzliny

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize + SAT, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.