Calella - hotel Top Olympic - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Top Olympic - bus

Přímo v centru živé prázdninové zóny Calelly stojí majestátní hotel TOP Olympic. Svou dovolenou v něm strávíte uprostřed opravdového pohodlí a dobrých hotelových služeb s ubytováním v klimatizovaných pokojích vybavených barevnou televizí se satelitním příjmem. Přes den si zajdete na pláž, budete se slunit u jednoho z mnoha hotelových bazénů nebo posedíte na tropické zahradě u baru. Pláž cca 450 m, centrum cca 300 m.

Služby a zařízení: čtyři bazény, brouzdaliště, sluneční terasa, bar v hotelu a u bazénu, zahrada, animace, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace

Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, biliard, jacuzzi, trezor, Wi-Fi ve veřejných prostorách

Stravování: all inclusive

All Inclusive TOP - snídaně oběd a večeře formou švédských stolů, k jídlům nápoje (víno, pivo, nealko nápoje), neomezená konzumace v barech hotelu (10:00 – 24:00) alkoholických nápojů (víno, pivo) i nealkoholických nápojů (teplé i studené), výběr z Premium značek - např. Ballantines, Soberano, Bacardi Ron, Baileys, vodka, gin, jídelní bufet v hotelové restauraci - snacky, hamburgery, pizzy, sendviče, zmrzlina a další. Top passport - využití TOP busu s možností návštěvy ostatních hotelů z řetězce H TOP na pobřeží Costa Brava a Costa Maresme s možností čerpání All Inclusive služeb i v ostatních hotelech řetězce H TOP. Lloret de Mar - Royal Beach****, Malgrat de Mar – Planamar***, Malgrat de Mar - Cartago Nova***, Santa Susanna - Summer Sun***, Calella - Olympic***. Ve vybraných termínech 1. dítě do 14 let All Inclusive zdarma.

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize/satelit, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 14 let v době pobytu nesmí dovršit 14 let.