Tossa de Mar - Bungalow Don Juan Village*** 11/12denní - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bungalov Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tossa de Mar - Bungalow Don Juan Village*** 11/12denní - letecky

Komplex několika bungalovů Don Juan Village je postavený v soukromé zahradě v klidné zóně letoviska, hned vedle hotelu Don Juan Tossa, 200 m od písečné pláže a cca 300 m od historického jádra. Komplex bungalovů a několika rustikálních vilek jsou jednou s částí hotelu Don Juan Tossa (viz popis výše). Všichni klienti ubytovaní v těchto bungalovech mohou využívat veškerý servis hotelu Don Juan Tossa*** včetně bazénu a ostatních částí. Bungalovy leží ve vlastní soukromé zahradě, kde se nachází sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Zde můžete relaxovat a čerpat sílu ze španělského sluníčka.
Služby a zařízení: Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, animace, dětský koutek. Za příplatek: dětská postýlka, kadeřnictví, jacuzzi, trezor, videohry, biliard, stolní tenis, tenis.
Poznámka: Cena je kalkulována na osobu při obsazení pokoje 2 osobami. Obsazení více osobami (přistýlky) - viz slevy pro 1. a 2. dítě a 3. a 4. osobu. *zdarma 1. dítě pouze ubytování a strava, platí pouze případné komplexní pojištění. Infant zdarma (0-2 let) bez služeb, platí pouze případné komplexní pojištění viz příplatky.

Stravování: plná penze

Plná penze – snídaně, oběd a večeře, (formou švédského stolu). All inclusive za příplatek.

Doprava: letecky

Letecká doprava (Praha/Barcelona/Praha). Odlet: Praha - letiště Ruzyně sever, Terminál 2 (nová hala) – odletová hala 1. patro. (vstup „E“) vlevo cca 25m - odbavovací pulty CK (IDEAL - TOUR PRAHA)
Palivový příplatek bude doúčtován dle aktuální výše 3 týdny před odletem.
Transfery v ČR: 26 odjezdových míst v ČR.

Ubytování: bungalov

2lůžk. pokoj (možnost 1. a 2. přistýlky), vlastní příslušenství (koupelna, WC), klimatizace, televize.