Tossa de Mar - Bungalow Don Juan Village***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bungalov Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tossa de Mar - Bungalow Don Juan Village***

Komplex několika bungalovů Don Juan Village je postavený v soukromé zahradě v klidné zóně letoviska, hned vedle hotelu Don Juan Tossa, 200 m od písečné pláže a cca 300 m od historického jádra. Komplex bungalovů a několika rustikálních vilek jsou jednou s částí hotelu Don Juan Tossa. Všichni klienti ubytovaní v těchto bungalovech mohou využívat veškerý servis hotelu Don Juan Tossa včetně bazénu a ostatních částí. Bungalovy leží ve vlastní soukromé zahradě, kde se nachází sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Zde můžete relaxovat a čerpat sílu ze španělského sluníčka. Pláž cca 100m, centrum cca 150m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, animace, dětský koutek.
Za příplatek: dětská postýlka, kadeřnictví, jacuzzi, trezor, videohry, biliard, stolní tenis, tenis.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Stravování: plná penze

Plná formou švédských stolů - snídaně, oběd a večeře. All inclusive za příplatek. All Inclusive: víno a voda u obědů a večeří. V baru od 10:00 do 23:30 hod. místní alkoholické nápoje – pivo, víno, destiláty atp., nealkoholické nápoje – káva, čaj, voda atp. Snack od 11:00 – 18:00 hod. Pizzy, hot-dogy, hamburgery, zmrzliny pro děti.

Doprava: vlastní

možno zajistit autokarovou a leteckou přepravu

Ubytování: bungalov

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), klimatizace, televize. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji. Jednolůžkové pokoje nejsou možné.