Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kalutara - OKRUH SRI LANKOU S ODPOČINKEM U MOŘE

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Dlouhá, písečná pláž. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace à la carte, bar u bazénu, kavárna, WiFi na recepci zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, obchod se suvenýry, zdarma - plážový volejbal, fitness centrum, stolní tenis, kulečník; wellness centrum (masáže za poplatek).

3.SIGIRIYA - KANDY : OKRUH PO SRI LANCE /4denní program/
1. Přílet na letiště - přívítání se s delegátem, přesun na ubytování, večeře
2. SIGIRIYA - DAMBULA - SIGIRIYA
Po snídani odjezd na prohlídku skalní pevnosti SIGIRIA, která je na seznamu UNESCO a je známa hlavně svými freskami a pokrokovému vodnímu systému. Odjezd do DAMBUULLY - návštěva impozantního jeskynního chrámu, jehož vznik se datuje okolo 1 století př.n.l.. Najdete zde spoustu maleb a soch převážně budhistických. Návrat do hotelu a večeře s noclehem v Dambulle.
Po snídani odjezd do Kandy s návštěvou řezbářské manufaktury a ajurvédské zahrady v Matale. Odpoledne bude následovat taneční vystoupení Kandyanských tanečníků, kde uvidíte mimo jiné i chůzi po rozžhavených uhlících. Dále návštěva Chrámu Budhova zubu, kde se od 16. století uchovává nejvýznamnější relikvie. Večeře a nacleh v hotelu v Kandy.
4.KANDY - PINNAWELA - BECH RESORT
Po snídani návštěva muzea drahých kamenů, dále pak návštěva batikové tavárny, kde uvidíte výrobu batiky. Následuje jízda přes malebné město Kandy, dříve hlavní město Sri Lanky. Poté uvidíte botanickou zahradu v Peradeniyi, která je pokládána za nejkrásnější v celé Asii a návštěva čajové plantáže s továrnou. Následuje cesta do sloního útulku v Pinawele. Přesun do hotelu COOEE THE PALMS**** s programem all inclusive .
Popis hotelu COOEE THE PALMS**** - all inclusive
Rodinný resort s bazénem a několika restauracemi se nachází přímo na krásné pláži. Moderní a dobře vybavené pokoje s balkonem nebo terasou poskytují výhled na ocean. Hotel nabízí svým hostům ajurvédské masáže a fitness centrum. Hotel leží necelých 10 minut jízdy od známého chrámu Kande Viharaya a pouhých 5 km od přístavu Beruwela.

Časy a čísla letů : Odlet: EK 0140 PRG 15:55 23:50 DXB EK 0650 02:40 08:40 CMB
Přílet: EK 0349 CMB 03:15 06:00 DXB EK 0139 09:05 13:30 CMB

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd, a večeře formou bufetu, místní alkoholické nápoje /vodka, brendy, rum, arrack, gin, pivo/ a nealkoholické nápoje /coca cola, sprite, fanta, tonic, soda, pitná voda, mango, pomeranč, ananas/ od 10 - 23 hod., malé občerstvení v lobby baru od 11:00 - 11:30hod. a od 16:00 - 16:30 hod.
Upozornění: V den svátku Poya Day (úplněk) a jiných státních či náboženských svátků je zákaz podávání alkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s koupelnou, (sprcha nebo vana) s WC, fénem, TV, balkonem nebo terasou, klimatizací, minibarem - doplňování nápojů za poplatek (voda doplňována v omezeném množství zdarma), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem, WiFi. Většina pokojů s výhledem na oceán.
Elektrické napětí je 230 - 240 V. Zásuvky jsou anglického typu se třemi zdířkami. Doporučujeme vzít si s sebou redukci zásuvek.