Královská cesta Srí Lankou

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Královská cesta Srí Lankou

Srí Lanka od cestovní kanceláře s historií !

■ Sleva za včasný nákup


Poznávací zájezd, 7 dní, hotel 3*, polopenze, včetně všech vstupů, též varianta s česky hovořícím průvodcem

PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny!
Cenu garantujeme již při min. počtu 2 os.

Zájezd Vám dokážeme prodloužit o pobyt na Maledivách nebo připravit s odletem každý den, nejste vázáni na konkrétní termíny

TRASA: Colombo / Polonaruwa / Sigiriya / Kandy / Nuwara Eliya / Colombo

Srí Lanka - perla Indického Oceánu!
Pojeďte s námi poznat to nejlepší, co Srí Lanka nabízí. Rozlehlé a zářící čajové plantáže, fascinující chrámy, divokou přírodu i kouzelné pláže. Nahlédněte do srílanské kultury a vychutnejte si tradiční vystoupení srílanských tanečníků. Nebude chybět ani návštěva bývalých královských měst nebo chrám ve skále.


Doprava: letecky


Odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti (pro východní Slovensko) pravidelnou leteckou linkou.

Pro předběžné rezervace letenek prosíme o sdělení celých jmen všech cestujících. Rezervace jsou nezávazné a lze je zrušit bez storno poplatků.

CK si vyhrazuje právo na úpravu programu v závislosti na aktuálních letových časech. CK si také vyhrazuje právo na úpravu ceny letenky v závislosti na volné rezervační třídě. Letenky jsou kalkulovány v obvyklé rezervační třídě pro odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti. Přesný program, itinerář letu a cena letenky bude upřesněna v potvrzující nabídce v době rezervace zájezdu.


Cestujte pouze s kvalitní a prověřenou cestovní kanceláří !

Reference klientů CK Arcadia Air

Garance CK Arcadia Air

■ Tým CK Arcadia Air se zkušenostmi více než 15 let

Ubytování: hotel ***

Možnost ubytování ve 4* nebo 5* hotelech na Srí Lance za příplatek.


Všechny rezervace ubytování, transferů, programů apod. provádíme předem ihned po sepsání smlouvy o zájezdu.

V případě obsazenosti hotelů bude nabídnuto ubytování stejné kategorie.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, Vídně nebo Budapeště.
2. den: Colombo / Polonaruwa:
Přílet do Colomba, kde se na letišti setkáte se zástupcem naší CK. Dnes Vás čeká návštěva druhého nejstaršího královského města Polonaruwa, které bylo díky své výjimečnosti zapsáno na Seznam UNESCO. Tři století bylo toto město hlavním městem Srí Lanky.
Hotel, večeře
3. den: Polonaruwa / Sigiriya / Kandy:
Brzy ráno výstup na skalní horu Sigiriya (UNESCO). Nachází se zde mnoho nástěnných maleb, pozůstatky rozlehlých zahrad, fresky nebo zrcadlová stěna, na kterou dříve jezdili turisté z celého světa psát vzkazy či verše. Poté návštěva jeskynního chrámu v Dambulle. Je nazýván také „Zlatý chrám“ možná právě proto, že je jedním z nejrozsáhlejších a nejlépe zachovaných jeskynních chrámů na Srí Lance. Poté přejezd do Kandy (UNESCO). Podle buddhistické tradice je právě zde uložen Buddhův zub, jedna z nejvýznamnějších buddhistických relikvií. Večer návštěva slavného Chrámu Buddhova zubu a tradičního kandyjského tanečního představeni.
Hotel, polopenze
4. den: Kandy / Peradenniya / Nuwara Eliya:
Po snídani vás čeká návštěva královské botanické zahrady Peradenniya s nádhernou květinovou úpravou. Cestou do Nuwara Eliya se zastavíte u vodopádů Ramboda, které jsou jedny z nejkrásnějších na Srí Lance. Poté prohlídka čajové továrny Labookellie Macwoods Tea Estate. Odpoledne příjezd do Nuwara Eliya, oblasti, která je považována za nedůležitější lokalitu pro pěstování čaje. Nocleh v Nuwara Eliya v nadmořské výšce téměř 2000 metrů.
Hotel, polopenze.
5. den: Nuwara Eliya / Colombo:
Po snídani odjezd z Nuwara Eliya, příjezd do Colomba. Prohlídka města, při které spatříte známé čtvrtě Fort a Pettah, kde se nachází spoustu starých obchůdků a nejrůznějších bazarů. Možnost nákupu tradičních srílanských suvenýrů. Nebude chybět ani prohlídka hinduistických a buddhistických chrámů v Colombu. Večer individuální volno. Průvodce Vám rád poradí, která místa stojí za návštěvu nebo kde strávit příjemný večer.
Hotel, polopenze.
6. den: Colombo:
Po snídani individuální volno v Colombu k posledním nákupům a prohlídce města. Poté transfer na letiště a odlet domů.
Snídaně
Fakultativně: Možnost prodloužení pobytu u Indického oceánu na Srí Lance nebo na kouzelných plážích na Maledivách o libovolný počet dní.
7. den: Přílet do Prahy, Vídně nebo Budapeště.