Čtyři Údolí - Chalety Veysonnaz

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: chalet Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Čtyři Údolí - Chalety Veysonnaz

NEPŘEHLÉDNĚTE : Bazén v ceně pobytu (jen u Veysonnaz)

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Veysonnaz (1.400 m) – středisko leží 13 km nad Sionem v těsné blízkosti původní alpské vesničky. Ve středisku bary, diskotéky, supermarkety a plavecký bazén 20 m se vstupem zdarma pro klienty Sport-S (předpokládaný provoz od 17.12.–7.4.). a Wellness centrum s několika druhy saun (mj. hammam, caldelarium), vířivka, ledové masážní sprchy, relaxační místnost, masáže. Chalety jsou vzdálené od sjezdovek 1-2,5 km na klidném slunném místě. K chaletům možno dojet autem.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: chalet

Chalet*** s 5 dvoulůžkovými ložnicemi pro celkem 10 osob má dále kompletně vybavenou kuchyni včetně myčky nádobí, obývací pokoj s krbem, TV, DVD. 2 koupelny/WC, 1 WC oddělené. Topivo do krbu ke koupi v supermarketu za cca 10 CHF. K dispozici nepovlečené deky a polštáře, povlečení si klienti přivezou vlastní nebo jej lze předem objednat (viz Služby za příplatek). Na dotaz lze zajistit chalet pro více osob (max pro 12 osob) nebo vyšší kategorie (****).
Parkování: 1 garáž na apartmán v ceně, další kryté parkování za poplatek.