Davos / Klosters - Hotel Montana *

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Davos / Klosters - Hotel Montana *

Skipas : Skipas Davos/Klosters (kromě Schatzalp) platí pro všech 5 středisek regionu, tj. Jakobshorn, Gotschna/Parsenn, Pischa, Rinerhorn a Madrisa včetně skibusu po celém středisku a vlaku mezi stanicemi Davos Monstein a Klosters Dorf.

Skipas ve formě 2v1 key-card - karta platná jak na lanovky tak jako klíč k pokoji. Jedná se o vratnou kauci v případě, že bude karta vrácena v pořádku.

Místo pobytu a poloha : Davos (1.560 m) - věhlasné nejvýše položené město Evropy tvoří dvě městské části – Dorf a Platz. Je známé mnoha kulturními, společenskými i sportovními akcemi, které se zde konají každoročně a na hznámé „Promenade“ se můžete setkat i se světovými celebritami, které zde tráví svoji dovolenou. Hotel se nachází pouhých 100 m od lanovky na Parsenn a pár minut od skibusové zastávka jezdící k Jakobshornu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu, večeře je možné si zajistit v restauraci hotelu individuálně

Ubytování: hotel

Hotel Montana - v hotelu restaurace, bar, výtah, lyžárna a společenská místnost, wi-fi připojení. Ubytování v 1- až 5lůžkových pokojích některé s patrovými postelemi s vlastním soc.zařízením. Ručníky nejsou zahrnuté v ceně pobytu, pouze ložní prádlo.
Parkování: hotel má parkoviště v okolí hotelu. Upozorňujeme, že k dispozici je pouze omezený počet parkovacích míst, které nelze rezervovat předem. Venkovní parkování stojí 10 CHF / noc.

Pobyty: týdenní i zkrácené (od 3 nocí v rozmezí neděle-pátek, od 6 nocí nástup možný denně.