Tchajwan - Formosa - krásný ostrov Tchajwan

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: vlastní

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tchajwan - Formosa - krásný ostrov Tchajwan

Tchajwan - Formosa - krásný ostrov Tchajwan

Program zájezdu

1. - 3. den: letecký přesun do TAIPEI (chrám Longšan, Čankajškův památník, 509 metrů vysoký mrakodrap TAIPEI 101, představení čínské opery, Národní palácové muzeum, budova kanceláře prezidenta), geopark Yeliou s bizarními skalními útvary na pobřeží.
4. - 5. den: přesun do HUALIENU po východním pobřeží, kaňon v NÁRODNÍM PARKU TAROKO se skalami z růžového mramoru, strmé útesy, procházka jeskyněmi, večer odpočinek v horkých pramenech.
6. - 7. den: přesun vlakem po východním pobřeží a přes hory do KAOSIUNGU (největší buddhistický klášterní komplex Foguangšan, Lotusové jezero s pagodami Tygra a Draka, moderní Národní stadion).
8. - 10. den: historické město TCHAJ-NAN (pevnost Zeelandia, pevnost Provintia, Konfuciův chrám), nenáročná turistika k úchvatným skálám a vodopádům v oblasti CHIAYI, návštěva čajových plantáží.
11. den: výjezd mezi čajovými plantážemi do PŘÍRODNÍ REZERVACE ALISHAN na vrcholcích hor (okrasné zahrady, mohutné staleté cypřiše, krásné výhledy).
12. - 14. den: jízda vysokohorskou železnicí, východ slunce na posvátné hoře JHUSHAN, průjezd horami s nádhernými výhledy k jezeru Slunce a Měsíce (plavba po jezeře, posvátný ostrůvek původních obyvatel, chrámy), návštěva historického městečka LUGANG (starý chrám Longšan, úzké uličky starého města, tržiště), odlet a návrat do ČR.