Alanya - Infinity Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Infinity Beach

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Příjemný hotel s živou atmosférou leží v klidném prostředí letoviska Konakli. Centrum vzdálené 500 m od hotelu nabízí mnoho kaváren, obchůdků, restaurací a vyhlášenou diskotéku. Středisko Alanya je vzdáleno pouhých 15 km, kde se dostanete autobusem přímo od hotelu. Vzdálenost od letiště v Antalyi je cca 120km.
Pěkná písčitá pláž cca 150 m od hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 2 bary, venkovní bazén se skluzavkami, dětský bazén se skluzavkou, sauna, wi-fi na recepci zdarma a na pokojích za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Denní i večerní programy pro děti i dospělé, dětské hřiště, miniklub, šipky, stolní tenis, posilovna, plážový volejbal, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení a snacky během dne, odpolední káva a čaj, zákusky, koláčky. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 23:00hod.

Ubytování: hotel ****

Standartní pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou, fénem, klimatizací, TV/SAT, trezorem za poplatek, minibarem za poplatek, balkonem.