Alanya - Monte Carlo

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Monte Carlo

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Krásný hotel s přátelskou atmosférou leží v oblíbeném letovisku Alanya. Hotel nabízí skvělé služby a kvalitní servis. Je vhodný pro klienty, kteří hledají relaxaci a odpočinek. Za nákupy či posezením v restauraci není třeba chodit daleko. Centrum Alanye se nachází 2 km od hotelu, kde se dostanete místní dopravou přímo od hotelu. Letiště Antalya je vzdáleno cca 120 km.
Písečno-oblázková pláž 70 m od hotelu je oddělena pobřežní promenádou s přístupem přes privátní podchod. Slunečníky, lehátka a plážové osušky k dispozici zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, několik barů, venkovní bazén, dětský bazén se skluzavkou, konferenční místnost, herní místnost, wi-fi na recepci i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Stolní tenis, plážový volejbal, šipky, zábava pro děti, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, půlnoční polévka lehké občerstvení a snacky během dne, odpolední káva, čaj a zákusky. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10:00 do 23:00hod.

Ubytování: hotel ****

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, trezorem za poplatek, minibarem (denně doplňován vodou), balkonem.