Antalya - Limak Lara De Luxe

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Antalya - Limak Lara De Luxe

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní hotelový resort spadající do sítě hotelů Limac patří mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější resorty v letovisku Lara. Tento hotel je postaven v japonském stylu a je určen pro klienty vyhledávající komfort a služby nejvyšší kvality. Součástí resortu je úžasný aquapark se skluzavkami a tobogány. Do samotného centra Antalye se dostanete místní dopravou, centrum je vzdáleno 25km, letiště se nachází pouhých 13km od hotelu.
Krásná písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky k dispozici zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 4 a ´la carte restaurace (turecká, italská, mexická a asijská), 6 barů, kavárna, čajovna, 3 velké venkovní bazény se skluzavkami, dětský bazén, krytý bazén, několik obchůdků, kadeřnictví, konferenční místnost, wi-fi na recepci i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Pestrý animační program pro děti i dospělé, večerní představení, dětské hřiště, miniklub, sauna, parní lázeň, vířivka, tenis, plážový volejbal, posilovna, stolní tenis, squash, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, lehké občerstvení a snacky během dne v baru na pláži a v baru u bazénu, turecké palačinky, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina, neomezená konzumace místních a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje lze čerpat 24h denně.

Ubytování: hotel *****

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován nealkem a pivem), trezorem, balkonem.