Antalya - Titanic Beach Lara

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Antalya - Titanic Beach Lara

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní hotel připomínající loď Titanic se pyšní krásnou architekturou a je umístěný v nádherné zeleni v oblíbeném letovisku Lara. Výborné služby a skvělá kuchyně uspokojí i velmi náročné klienty. Centrum Antalye je vzdáleno přibližně 12 km. Letiště je vzdáleno pouhých 10 km.
Písčitá pláž přes 160 m dlouhá s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu. Na pláži je k dispozici i molo, které lze využít ke slunění. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (turecká, italská a rybí), snack restaurace na pláži, 5 barů, 2 bary u bazénu, obchodní pasáž, konferenční místnost, minimarket, menší obchůdky, kavárna, cukrárna, 4 krásné velké venkovní bazény, vodní park se skluzavkami, dětský bazén s pirátskou lodí, vnitřní bazén, kadeřnictví, wi-fi na recepci zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Bohaté denní i večerní animační programy pro děti i dospělé, tematické večery, miniklub, dětské hřiště, posilovna, sauna, plážový volejbal, lekce tance, kino, basketbal, stolní tenis, tenis, vodní gymnastika, lukostřelba, bowling, biliard, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, pozdní snídaně, noční občerstvení, dětský bufet, 1x za pobyt večeře v a´la carte restauraci zdarma (nutná rezervace předem), během dne lehké občerstvení, zmrzlina, zákusky. Neomezená konzumace místních alkoholických, vybraných importovaných alkoholických a nealkoholických nápojů, kterou lze čerpat 24 hodin denně.

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené a prostorné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem, trezorem, konvicí, setem na přípravu kávy a čaje, balkonem nebo terasou.