Belek - Calista Luxury

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Calista Luxury

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Nádherný a unikátní luxusní resort se nachází v letovisku Belek, byl postaven jednou z nejúspěšnějších architektonických firem na světě. Hotel v moderním stylu s krásnou architekturou uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Hotel si své hosty hýčká špičkovou úrovní služeb, perfektním servisem a skvělou kuchyní. Samotné centrum Beleku se nachází cca 10km od hotelu, letiště je vzdáleno cca 35km.
Písečná pláž s drobnými oblázky se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 2 hlavní restaurace, 7 a ´la carte restaurací (italská, turecká, rybí, japonská a další), restaurace u bazénu, 8 barů, plážový bar, kavárna, cukrárna, 3 venkovní bazény se skluzavkami, krytý bazén, konferenční místnost, wellness centrum, kadeřnictví, obchodní arkáda, wi-fi zdarma na recepci i na pokojích.

Sport a zábava: Aktivity : Pestré animační programy pro děti a dospělé během dne, večerní představení a profesionální vystoupení, miniklub, dětské hřiště, sauna, jacuzzi, turecké lázně, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, minifotbal, šipky, biliard, pilates, zumba, vodní p ó lo, aerobic, vodní aerobic, basketbal, joga, kurzy tance, posilovna, kino, diskotéka, vodní sporty na pláži a masáže za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

LUXURY ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, noční občerstvení, občerstvení na pláži, neomezená konzumace místních alkoholických, vybraných importovaných alkoholických nápojů a nealkoholických nápojů lze čerpat 24h denně v Black Baru, v ostatních barech dle jejich otevírací doby.

Ubytování: hotel *****

Stylově zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro děti jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji, džusy, pivem a mini snacky), při příjezdu víno a ovoce na pokoji, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem, balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje na vyžádání.