Belek - Cornelia Diamond

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Cornelia Diamond

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní a moderní hotelový komplex s ojedinělou architekturou se skládá z hlavní budovy a vil umístěných v zahradě. Hotel je obklopen lesem a krásným parkem. Nachází se ve známém a oblíbeném středisku Belek. Hotel je obklopen upraveným parkem, piniovými hájemi a disponuje největšími bazény na Turecké riviéře. Služby jsou zde na vysoké úrovni a uspokojí i náročné klienty. K hotelu patří i golfový klub s 27 jamkami, který navrhnul Nick Faldo. Centrum Beleku je vzdáleno 4km, vzdálenost od letiště je cca 35km.
Krásná 250m metrů dlouhá písčito-oblázková pláž oceněná modrou vlajkou s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Moderní hotelová hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 9a´la carte restaurací (mezinárodní, italská, turecká, asijská, barbeque a další), 10 barů, 2 otevřeny 24h denně, 8venkovních bazénů, krytý vyhřívaný bazén, aquapark, 2 dětské bazény, 3 jacuzzi, wellness centrum, 10 tenisových kurtů, obchody a nákupní z ó na, kadeřnictví, kavárna, konferenční místnost, wi-fi ve všech prostorách hotelu zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Bohaté a pestré animační programy pro děti i dospělé, živá hudba, zahradní party, noční programy v amfiteátru, diskotéka, miniklub, dětské hřiště, stolní tenis, fotbal, bowling, posilovna, zumba, aerobic, sauna, parní lázeň, plážový volejbal, basketbal, šipky, badminton, vodní polo, vodní sporty za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, noční občerstvení, dětský bufet, občerstvení a snacky během dne, saláty, ovoce, pečené brambory, turecké plněné placky, zmrzlina, neomezená konzumace místních alkoholických a vybraných importovaných nápojů a nealkoholických nápojů lze čerpat 24h denně.

Ubytování: hotel *****

Luxusně zařízené standartní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem, denně doplňován nealkem a pivem, trezorem, setem na přípravu kávy a čaje, koutkem k posezení, balkonem. Uvítací drink a ovoce na pokoji. Rodinné pokoje na vyžádání.