Belek - Megasaray

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Megasaray

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Velmi příjemný hotelový komplex je složen z hlavní budovy a několika přilehlých budov a leží v překrásné palmové zahradě v oblíbeném letovisku Belek. Díky své úžasné architektuře v otomanském stylu vytváří dojem orientální vesničky. Hotel nabízí velmi kvalitní služby a bohaté zábavní i sportovní vyžití pro děti i dospělé. Centrum Beleku je vzdáleno 14km, kde se dostanete místní dopravou. Vzdálenost na letiště je 29km.
Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, ke které se dostanete hotelovou zahradou. Vstup do moře také umožňuje dlouhé molo. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 6 a ´la carte restaurací ( mexická, rybí, turecká, italská, čínská a barbeque), 9 barů, konferenční sál, kavárna, internetová kavárna, 5venkovních bazénů, z toho jeden bazén pouze pro dospělé, 1 vnitřní bazén, aquapark, líná řeka, dětský bazén se skluzavkami, 16 tenisových kurtů, obchody, kadeřnictví, zlatnictví, wi-fi na recepci i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Pestrý animační program pro děti i dospělé, spousta soutěží během dne, večerní představení, živá hudba, diskotéka, amfiteátr, lekce tance, karaoke, miniklub, stolní tenis, posilovna, spinning, aerobic, lukostřelba, plážový volejbal, basketbal, badminton, minigolf, minifotbal, boccia, sauna, parní lázeň, šlapadla, vodní pólo, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, pozdní snídaně, půlnoční polévka a sendvič, dětský bufet, možnost večeře v a ´la carte restauraci jednou za pobyt, nutná rezervace, během dne lehké občerstvení jako turecké placky, hamburgery, sendviče, pizza, kebab, hranolky, špagety, waffle, odpolední káva a čaj se sladkostmi a koláčky, zmrzlina, neomezená konzumace místních a vybraných importovaných (Rum, Gin, Whisky, Tequilla) alkoholických a nealkoholických nápojů lze čerpat 24h denně v Mega Baru, v ostatních barech dle jejich otevírací doby.

Ubytování: hotel *****

Stylově zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, trezorem, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji a pivem), balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje na vyžádání.