Belek - Papillon Ayscha

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Papillon Ayscha

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Oblíbený luxusní komplex z hotelové řady Papillon hotels se nachází v krásné zahradě přímo na písečné pláži v letovisku Belek, od centra je vzdálen cca 4 km a od letiště cca 25 km.
Písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 restaurací a´la carte (mexická, italská, turecká, rybí, asijská - jednou za pobyt návštěva jedné z restaurací zdarma, rezervace nutná), 5 barů, snack bar, patisserie, wifi v areálu hotelu zdarma, obchodní arkáda, minimarket, kadeřnictví, diskotéka, 5 bazénů, vnitřní bazén, dětský bazén, menší aquapark, miniclub, teens club, dětské hřiště, spa centrum (masáže za poplatek).

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, večerní programy, 2 tenisové kurty (výbava a osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, fitness, sauna, vířivka, turecké lázně, střelba ze vzduchovky, boccia, kánoe, šlapadla, šipky. Kulečník, bowling, salon krásy, minifotbal, vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dětský bufet, dietní bufet. Během dne bohaté občerstvení, rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby a vybrané importované alkoholické nápoje lze čerpat 24 hodin denně. Džus z čerstvého ovoce zdarma u snídaně.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek a pokoje s výhledem na moře, také s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, wifi, trezorem, minibarem (denně doplňován zdarma), setem pro přípravu kávy a čaje, balkonem. Luxusní select vilky na vyžádní.