Alanya - Incekum - TOP Hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Incekum - TOP Hotel ****

Velmi oblíbený hotel u českých klientů. Zdarma plážový servis na písečné pláži oceněné modrou vlajkou. Ideální volba pro dovolenou v klidné oblasti.

Poloha: restaurace, bary a obchody cca 1,5 km. Letovisko Alanya cca 25 km. Spojení minibusy (dolmus). Letiště Antalya cca 100 km.

Pláž: přímo na krásné písečné pláži oceněné modrou vlajkou. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Bar u bazénu/plážový bar. Osušky nejsou k dispozici.

Vybavení: 211 pokojů na 5 podlaží, recepce s trezory k pronajmutí, výtahy, restaurace, bary, společenská místnost s TV a obchod. V zahradě bazén, vodní skluzavky, opalovací terasa a bar u bazénu/plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis. Za poplatek: biliár, tenis, vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : za poplatek: hammam, sauna a masáže.

Pro děti : dětské hřiště, samostatný dětský bazén, 2 skluzavky, dětské židličky v restauraci, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma). Maximální počet osob nesmí být dětskou postýlkou překročen.

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all Inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Odpoledne káva a zákusky.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): individuální klimatizace, minibar, satelitní TV, fén, trezor k pronajmutí (cca 1 €/den), dlažba, sprcha a WC. Dvoulůžkové pokoje (A1D/A2D/A3D): prostornější, jinak jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): vana, balkon s výhledem na moře, jinak jako A2A. Joker pokoje (A2S/E2S) výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Bez balkonu. Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): 2 místnosti s propojovacími dveřmi, balkon s výhledem na moře, jinak jako A2A. Rodinné duplex pokoje (A2F/A3F/A4F): 2 ložnice na dvou podlažích, balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A.