Alanya - First Class *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - First Class *****

First Class Hotel je přímo ve městě Kargicak a díky tomu je skvělou základnou pro prohlídku tohoto živého města. Nachází se v blízkosti pláže, 8 km od města Alanya a 130 km od letiště v Antalyi.

Pláž: Kamínková pláž, s přístupem do vody z mola, se nachází v blízkosti hotelu. Na pláž se jde přes místní komunikaci - podchodem. Na pláži a u bazénu jsou lehátka, matrace a slunečníky bez poplatku, ručníky na pláži a u bazénu za poplatek.
Vstup do moře není vhodný pro malé děti nebo neplavce.

Sport a zábava: Kulečník, fitness centrum. V okolí hotelu je volejbalové hřiště (není součástí), možnost pronájmu lodiček.

Pro děti: Dětský klub, dětský bazén, skluzavky, dětské hřiště.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení formou svačin v průběhu dne, místní nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje zdarma. Importované nápoje, čerstvé ovocné šťávy, turecká káva, prémiové a značkové nápoje, zmrzlina za poplatek.

Změna složení a služeb programu all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotel má 166 pokojů (148 s výhledem na moře, pokoj pro handicapované). Pro hosty je v prostorách hotelu k dispozici recepce, restaurace, bar, směnárna, výtah, fitness centrum, sauna, zahrada, dětský klub, dětský bazén, vnitřní a vnější bazén, 3 tobogány, kulečník, prádelna, společenské možnosti, masaže, spa, minimarket.

Vybavení pokojů: Standardní pokoje o rozloze 20 m2 jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem a balkonem.