Kemer - Club Phaselis *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Club Phaselis *****

Poloha: 5* prázdninová vesnička (1988) uprostřed přírody rozkládající se na pozemku o rozloze 60 000 m2 leží na úbočí svahu a se skalnatým výběžkem vybíhajícím do moře. Je obklopena vzrostlou zelení, pohořím Taurus v pozadí a leží přímo u 700 m dlouhé kamenité a písečné pláže oceněné vlajkou čistoty Blue Flag. Najdete zde i kamenné plotny a mola vybíhající do moře. Vzdálenost na letiště je 45 km, do Kemeru 5 km, historické místo Phaselis 12 km a nákupní zóny v Goynuku 2 km.

Vybavení: komplex, kde proběhla poslední renovace v roce 2012, se skládá z několika částí a stojí v bezprostřední blízkosti 5* hotelu Phaselis Hill. Najdete zde 299 pokojů, recepci, hlavní restauraci a 4 a la carte restaurace (mezinárodní, čínská/japonská, rybí a turecká), 11 barů (některé sdílené se sesterským hotelem), dva venkovní bazény (900+400 m2), dětské bazény (220+116+40 m2), 4 skluzavky, dobře vybavený dětský Mini klub (4-12 let) organizující celodenní programy pro nejmenší , hřiště na plážový volejbal, tenis, basketball, mini fotbal, stolní tenis, kulečník, šipky, boccia, vzduchovou střelnici, lukostřelbu, 2 bowlingové dráhy, vodní pólo, aerobik, vodní gymnastiku. disko, kino, zábavný amfiteátr, Wi-Fi internet ve velké části areálu zdarma, místnost pro elektronické hry, SPA lázně s fitness, saunou, párou, tureckými lázněmi a masážními místnostmi. Hotel pořádá každodenní animační programy nejen pro děti a dospělé, různé turnaje, sportovní klání, taneční lekce i večery s živou hudbou. Slunečníky, lehátka i ručníky zdarma v celém komplexu i na pláži, kde najdete středisko vodních sportů i potápěčské centrum. V komplexu je prádelna, kadeřnictví, doktor, několik obchodů, business centrum, fotoslužba a půjčovna kol i aut. Před hotelem je zastávka veřejné dopravy, odkud jezdí autobusy každých 15 minut oběma směry a odkud můžete pohodlně podnikat výlety po okolí.

Náš názor: prázdninová vesnička stranou rušných letovisek na jedinečném přírodním místě plném zábavy a rozptýlení. Je předurčena pro romantickou rodinnou dovolenou s dětmi i samostatné páry. Řadu aktivit sdílí se sesterským hotelem Phaselis Hill.

Stravování: ultra all inclusive

pestrý 24 hodinový Ultra All inclusive s řadou překvapení.

Ubytování: hotel *****

Vybavení pokoje : v komplexu je 238 Club (20–30 m2), 58 Club Superior (35 m2) 3- lůžkových pokojů a 3 samostatné Suity (50–55 m2) s odděleným obývacím prostorem. Některé pokoje mají výhled na moře a ostatní do zeleně zahrady. Všechny mají sociální zařízení, vysoušeč vlasů, velkou LED SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, denně doplňovaný minibar, elektronický trezor, plovoucí podlahu,balkon či terasu.