Kemer - Hotel Alva Donna World Palace Kemer *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Alva Donna World Palace Kemer *****

Poloha: Na ploše 107 000 m2 se rozléhá tento moderní komplex, který byl otevřen v roce 2015, nabízí svým hostům veškerý komfort pro strávení báječné dovolené. Před rekonstrukcí byl hotel známý a oblíbený pod názvem PGS World Palace. Okouzlující je rovněž výhled na nedaleké vrcholky pohoří Taurus. Hotel je svým zaměřením a rozsahem služeb vhodný pro rodiny s dětmi, uspokojí rovněž i náročnější klienty. Leží 65 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 12 km od antického města Phaselis, 6 km od centra Kemeru a cca 500 m od centra městečka Kiris.

Pláž: Soukromá písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna tzv. Modrou vlajkou. Lehátka, slunečníky, plážové osušky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma. Vstup do moře je oblázkový, doporučujeme vhodnou obuv do vody. Za poplatek jsou k dispozici soukromé plážové pavilony. Na pláži se rovněž nachází dětský bazén s mořskou vodou.

Poznámka: Hotel NEAKCEPTUJE rezervace jednolůžkových a dvolůžkových pokojů pouze mužským obsazením.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, 3 restaurace (2 vnitřní, 1 venkovní), 4 ala carte restaurace (turecká, italská, asijská a rybí kuchyně – všechny za poplatek), celkem 9 barů (např. lobby bar, bar u bazénu, snack bar atd.), hlavní venkovní bazén, relaxační bazén, bazén s umělými vlnami, dětský bazén, semi olympijský bazén (lehátka a slunečníky u bazénů zdarma), vnitřní bazén, miniklub pro děti, dětské hřiště, animační a večerní programy, vodní aerobik, 9 tenisových kurtů (pronájem raket a osvětlení za poplatek), basketbal, volejbal, vodní pólo, plážový volejbal, stolní tenis, lukostřelba, šipky, fotbal, vodní pólo, pétanque, fitness, sauna. Za poplatek Spa centrum, masáže, hlídání dětí, salon krásy, lékař, prádelna, kadeřnictví, obchod, půjčovna aut, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Pokoje s označením "garden view" a možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, županem a pantoflemi, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem, minibarem (denně doplňován zdarma vodou, nealkoholickými nápoji a pivem), setem pro přípravu kávy a čaje a balkonem nebo terasou. Standardní pokoje s výhledem na bazén a rodinné pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou k dispozici za příplatek. Hotel NEAKCEPTUJE rezervace jednolůžkových a dvolůžkových pokojů pouze mužským obsazením.