Side - Trendy Hotels Palm Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Trendy Hotels Palm Beach ****

Komfortní hotel přímo na pláži s vyhlášenou tureckou a mezinárodní kuchyní.

Poloha: přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Město Side cca 4 km. Dobrá dostupnost minibusy (dolmus).

Pláž: Plážový servis : lehátka, slunečníky a osušky zdarma

Vybavení: oblíbený komplex se spoustou stálých hostů disponuje 320 pokoji, které naleznete v hlavní budově a 3 vedlejších budovách. Dále se nachází přijímací prostor s recepcí, výtahy, internetová koutek (za poplatek), wi-fi v lobby (zdarma), místnost s TV, restaurace, 3 a-la-carte restaurace, bary a obchody. Ve venkovním areálu se nachází 2 bazény a bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky (výměna 3x týdně) u bazénu a na pláži zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness, aerobic, stolní tenis, boccia, plážový volejbal, 1 tenisový kurt s tvrdým povrchem (osvětlení za poplatek). Za poplatek biliár a vodní sporty na pláži.

Zábava : animační program, diskotéka. Herna (za poplatek).

Wellness tip : moderní wellness centrum (cca 700 m2) - krytý bazén, parní lázeň, sauna, vířivka. Za poplatek masáže a kosmetické procedury pro tělo a obličej. Wellness balíčky pro ženy a muže, rezervace na místě.

Pro děti : miniklub (od 4 do 12 let), dětské hřiště a samostatný dětský bazén, bazén s 2 skluzavkami.

Služby delegáta : telefonický kontakt.

Stravování: all inclusive

all inclusive.

All inclusive : snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 h. Minibar je denně doplňován nealkoholickými nápoji. Pozdní snídaně. Odpoledne káva, čaj, zákusky a zmrzlina. Večeře možná také ve 3 restauracích a-la-carte (1x za pobyt po předchozí rezervaci). Půlnoční snack.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (2A): vkusně zařízené pokoje ve vedlejší budově. S klimatizací (od 1.7. do 31.8.). Telefon, satelitní TV, minibar, trezor k pronajmutí, fén, varná konvice, župany, vana, WC a balkon. Možnost rezervace stejných pokojů avšak s bočním výhledem na moře jako (1D/2D). Dvoulůžkové pokoje (1C/2C): v hlavní budově, s bočním výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako 2A. Dvoulůžkové pokoje (2E/3E): s výhledem na moře, v hlavní budově, jinak stejné vybavení jako 2A. Rodinné pokoje (2G): 1 prostornější místnost s palandou (cca 30 m2), ve vedlejší budově, balkon s bočním výhledem na moře. Jinak stejné vybavení jako 2A. Rodinné pokoje (2H): v hlavní budově, 2 ložnice s propojovacími dveřmi, jedna z nich s palandou, balkon s výhledem na moře. Jinak stejné vybavení jako 2A. Rodinné Joker pokoje (2I/3I): v hlavní budově, 2 místnosti s propojovacími dveřmi, balkon na stranu do přírody. Jinak stejné vybavení jako 2A.