Side - SENTIDO Perissia *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - SENTIDO Perissia *****

Luxusní hotel řetězce SENTIDO přímo na krásné pláži.

Poloha: klidná, letovisko Side cca 3 km. Dobré spojení minibusy, zastávka cca 500 m. Letiště Antalya cca 65 km.

Pláž: přímo na pláži s pozvolným vstupem do moře.

Vybavení: hotel disponuje 352 pokoji, které jsou rozděleny do 8 podlaží. Dále svým hostům nabízí recepci, lobby, výtah, restaurace, 3 a-la-carte restaurace, patiserie (od 12:00 do 18:00 h.), turecká kavárna se čtecím koutkem, místnost s TV, kino, WiFi ( na recepci zdarma), bary, konferenční místnost, obchod, kadeřnictví a krytý bazén (vyhřívaný). Business centrum (za poplatek).

Sport a zábava: Sport/aktivity : tenisový kurt, volejbal, basketbal, stolní tenis, fitness, aerobic a aqua aerobic v krytém bazénu. Za poplatek: tenisové rakety a míčky.

Zábava : decentní animační program, diskotéka, pravidelná večerní zábava, několikrát týdně živá muzika.

Místní kategorie hotelu : 5.

Wellness tip : sauna a hammam (dle dostupnosti). Za poplatek: ošetření a masáže v beauty a spa centru.

Pro děti : miniklub (od 4 do 12 let), dětské hřiště, dětská herna, minidisco, mini kino, židličky v restauraci, dětské postýlky, hlídání dětí (na vyžádání, za poplatek).

Upozornění : služby delegáta - telefonický kontakt německy či anglicky hovořící. Tento pobyt je bez česky hovořícího delegáta; na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem "YCZE". Venkovní vybavení je k dispozici dle počasí.

Stravování: all inclusive

all inclusive.

All Inclusive : snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Brzká a pozdní snídaně. Částečně bio produkty z vlastní produkce. Snacky, odpoledne Káva, čaj a zákusky. Půlnoční snack. 2 a-la-carte restaurace (mezinárodní a osmanská kuchyně, nutná předchozí rezervace/1x za týden). Nealkoholické nápoje, místní a částečně dovážené alkoholické nápoje 24 hodin (na jednom z barů), na diskotéce od 23:00 do 01:00 h. Pomerančové fresh džusy jsou k dispozici k snídani v hlavní restauraci. Minibar je denně doplňován nealkoholickými nápoji a stolní vodou. Bio snídaně není zahrnuta v ceně.

Ubytování: hotel *****

dvoulůžkové pokoje A (2L/3L): cca 30 m2, sprcha, WC, fén, telefon, satelitní TV, WiFi (zdarma), minibar, trezor, set pro přípravu kávy a čaje, centrální klimatizace, strana do krajiny. Možnost rezervace dvoulůžkových pokojů A (1A/2A/3A): s výhledem na moře nebo možnost rezervace dvoulůžkových pokojů A (2B): cca 24 m2, balkon s výhledem na moře, jinak jako A (2L/3L). Jednolůžkové pokoje A (1D): cca 24 m2, balkon s výhledem na moře, jinak jako A (2L/3L). Joker pokoje (2S): bez balkonu, výhled do krajiny, jinak jako A (2B). Dvoulůžkové pokoje A (2F/3F): cca 35 m2, vana, francouzské lůžko, posezení, balkon s výhledem na moře. Jinak stejné vybavení jako A (2L/3L). Premium pokoje A (2K): ve vyšších patrech, balkon s výhledem na moře, jinak jako A (2L/3L). Suite B (2C/3C/4C): cca 60 m2, s vířivkou, župany a pantofle, obývací ložnice s pohovkou a o ložnice s dvoulůžkem. Propojovací dveře. Balkon a výhled na moře, jinak jako A (2L/3L).