Side - Side Lilyum Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Side Lilyum Hotel

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Útulný a sympatický rodinný hotel se nachází v letovisku Evrenseki, asi 8 km od centra města Side, kam se dostanete místní dopravou. Písečná pláž je od hotelu vzdálena 200 m. Vzdálenost od letiště 60 km.
Písečná pláž 200 m od hotelu. Lehátka, slunečníky zdarma, plážové osučky za vratnou zálohu. Bar na pláži.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a´la carte (rybí - jednou za pobyt návštěva zdarma, rezervace nutná), několik barů, snack bar, disko, cukrárna, wifi v lobby a u bazénu zdarma (na jednu hodinu denně), kadeřnictví, spa centrum, fitness, minimarket, venkovní a vnitřní bazén, skluzavky.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, sauna, pára, turecké lázně (masáže za poplatek), mini klub, hlídání dětí, biliár, boccia, stolní fotbal, vodní sporty na pláži.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne lehké občerstvení, odpolední snack, turecké palačinky, cukrárna. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby, lze čerpat od 10:00 - 24:00 hodin.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybavené koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován vodou), klimatizací, setem na přípravu kávy a čaje, balkonem.