Side - Vonresort Golden Coast

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Vonresort Golden Coast

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní rodinný hotelový komplex se nachází v krásné zahradě přímo u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hotel byl nedávno zrekonstruován a sousedí s resortem Golden Beach ve kterém se nachází společný velký aquapark. Hotel svými velmi kvalitními službami a vybavením uspokojí i velmi náročnou klientelu. Vzdálenost od centra města Side je cca 10 km, kam se dostanete místní dopravou. Letiště je vzdáleno cca 55 km.
Krásná široká písečná pláž s pozvolným stupem do moře přímo u hotelu, disponuje vlastním molem s lehátky, slunečníky a barem. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky zdarma. Plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 4 a´la carte restaurace (turecká, italská, steak house, za poplatek, nutná rezervace), 6 barů, snack bar, patisserie, kavárna, obchodní arkáda, diskotéka, bazén, vnitřní bazén, dětský bazén, spa centrum, venkonvní fitness, vnitřní fitness, aquapark (v části Golden Beach), dětské hřiště, miniklub.

Sport a zábava: Aktivity : Poutavé animační programy pro děti i dospělé, sportovní aktivity během dne jako pilates, aquaaerobic, joga, hry a soutěže pro děti i dospělé, večerní programy vedené profesionálními tanečníky a skupinami, tématické party na plážovém mole, sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), 2 posilovny, šipky, volejbal, stolní tenis. Kulečník, bowling, game room, půjčovna kol, lunapark, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, dětský bufet, dietní kout. Během dne občerstvení, snakcy, turecké palačinky, zmrzlina, odpolední káva/čaj a zákusky, půlnoční polévka, neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných nápojů, lze čerpat 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo rodinné pokoje /jedna místnost s palandou/ jsou vybaveny klimatizací, TV/SAT, wifi, minibarem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, trezorem, balkonem. Na vyžádní možné superior, pokoj s výhledem na moře a rodinný pokoj dvě oddělené místnosti.