Side - Washington Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Washington Resort

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Velmi oblíbený luxusní hotel leží v krásné zahradě přímo na písečno-oblázkové pláži. Nákupní možnosti v dostupnosti pěší chůze. Město Manavgat, kam se dostanete místní dopravou leží 10 km od hotelu a městečko Side 15 km. Letiště je vzdálené 75 km od hotelu.
Široká písečno-oblázková pláž leží přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi připojení na lobby, hlavní restaurace, 2 a´la carte restaurace (turecká a italská, možnost navštívit jednu jednou za pobyt, rezervace nutná), několik barů, venkovní bazén, vnitřní bazén, skluzavky, miniklub, spa centrum, vířivka, fitness, kadeřník, menší nákupní zóna, lékař, diskotéka.

Sport a zábava: Aktivity : Animační a večerní programy pro děti i dospělé, tenis (vybavení a osvětlení za poplatek), šipky, stolní tenis, šachy, plážový volejbal, mini klub, mini kino, diskotéka, spa centrum, finess, pára, sauna, vířivka, kulečník, mini fotbal, vodní sporty na pláži.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny minibarem ( při příjezdu naplněn nealkoholickými nápoji, dále pak doplňován vodou), klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, fénem, WC, trezorem (za poplatek), SAT/TV, balkonem. Rodinné pokoje disponují stejným vybavením, dvě oddělené místnosti.
ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne občerstvení, snacky, turecké palačinku, zmrzlina, dortíky, sušenky a půlnoční snack. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 24:00hod.