Zakarpatská Ukrajina

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zakarpatská Ukrajina

Užhorod - Mukačevo - Siněvir - Koločava - vodopád Šipot

Program: 1. den: Odpolední odjezd z ČR, noční jízda přes Slovensko na Ukrajinu.
2. den: Ráno příjezd do UŽHORODU, ubytování, krátký odpočinek. Pěší prohlídka Užhorodu, při níž uvidíte bustu prvního českoslovenstkého prezidenta T. G. Masaryka, od níž se procházkou po druhé nejdelší lipové aleji v evropě projdete do centra Užhorodu, kde uvidíte mimo jiné bývalou synagogu (dnes filharmonie), řecko-katolickou katedrálu i administrativní budovy postavené za dob 1. republiky. Odpoledne návštěva užhorodského hradu a skanzenu. Večeře, nocleh.
3. den: Snídaně, odjezd z hotelu do MUKAČEVA. Návštěva Mukačevského "Palanku" - nejzachovalejšího hradu v celé oblasti a následně krátká prohlídka města. Přejezd do BEREHOVA, možnost koupání v termálním bazénu (cca 180,-Kč za 2 hodiny). Odjezd do hor, ubytování, nocleh.
4. den: Snídaně. Autobusový výlet do vesnice KOLOČAVA, návštěva muzea I. Olbrachta v místní škole, procházka po vesnici a okolí. Výlet k Siněvirskému jezeru v nadmořské výšce 989 m n. m., návrat na ubytování, večeře, nocleh.
5. den: Snídaně. Procházka k vodopádu "ŠIPOT", následně cestou do Užhorodu ochutnávka minerálních pramenů "Poljana kvasova" a „Lužanskaja“. Návštěva parku u sanatoria KARPATY s loveckým zámečkem knížete Schenborna. Příjezd do Užhorodu, volné odpoledne, večeře. Odjezd přes Slovensko do ČR.
6. den: Příjezd do ČR v dopoledních (odpoledních) hodinách.

Stravování: polopenze

3x polopenze

Doprava: autokarem

Zájezdovým busem.
Nástupní místa: Praha, Pardubice, Hradce Králové, Litomyšl, Polička, Svitavy, Brno. Při min. 6 osobách svoz - Hranice, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm.

Ubytování: hotel

3x ubytování (dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím) s polopenzí