Bahamské ostrovy - Miami & Bahamské ostrovy *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bahamské ostrovy - Miami & Bahamské ostrovy *****

Okružní plavba na luxusní zaoceánské lodi Norwegian Sky vás zavede na jedny z nejkrásnějších míst Bahamských ostrovů. Na začátku plavby budete oslněni krásou města Miami, díky svému významnému přístavu nazývaného Branou Ameriky. Neopominete navštívit ostrov Great Stirrup Cay, který je privátním ostrovem společnosti NCL, a je úplným rájem na zemi. Tyrkysové moře a donekonečna se táhnoucí písčité bílé pláže každého uchvátí. Další zastávkou je hlavní město Bahamských ostrovů – Nassau, které je zároveň největším a nejlidnatějším městem celého souostroví. Půvabný ostrov Grand Bahama je stvořen jak pro relaxaci na pláži, tak pro objevování zdejší kultury a zažívání nejrůznějších dobrodružství. Celá plavba trvá 5 dní a z paluby lodi jsou organizovány desítky nejrůznějších výletů.

Poloha: Bahamské ostrovy se nacházejí jihovýchodně od Floridy a severovýchodně od Kuby. Souostroví tvoří celkem přes 3000 ostrovů, které v roce 1973 vyhlásili svou nezávislost. Plavba po Bahamách je perfektním cílem pro ty, kteří milují moře, krásné pláže a vodní sporty. Tento kout světa nabízí cestovatelům krásu z člověkem nedotčené panenské přírody a nejel milovníci potápění si z Baham odnesou nádherné zážitky. Bahamské ostrovy Vás očarují bělostnými písečnými plážemi, azurovým mořem, neporušenou přírodou a taky kouskem historie. Téměř pohádkovou relaxaci, ale i dobrodružství nabízí tato okružní plavba.

Vybavení: Zámořská luxusní loď nabízí pro spokojenost svých hostů téměř všechno. Ubytování dle výběru, několik unikátních restaurací (11), barů (11) a salónků. Na tomto luxusním plovoucím hotelu se nachází i kasino, sladkovodní bazény a terasy na opalování. K dispozici je plavecký bazén, dětský bazén, 5 vířivek, Spa a Beauty Salon, fitness centrum, hřiště na basketbal, tenis a volejbal, golfové hřiště, běžecká trať, obchody s promenádní palubou, knihovna Marka Twaina, galerie umění, herna, internetovou kavárna, dětský koutek, společenské a konferenční místnosti, ale také lodní kaple. Večerní atmosféru podtrhne představení v divadle, taneční sál nebo diskotéka. Zábava, sport a další aktivity se pořádají na palubě lodi po celý den, večer i v noci.

Doporučujeme: Plavba zaoceánskou lodí spojuje klady poznávacích a pobytových zájezdů, každý den navštívíte jiné místo, aniž byste museli donekonečna balit svá zavazadla. Běžný den na lodi obvykle vypadá tak, že po noční plavbě loď přistává v některém z přístavů, který si můžete prohlédnout sami nebo se účastnit fakultativního výletu k pozoruhodným místům dané oblasti. Výlety se objednávají při zakoupení zájezdu nebo přímo na lodi.

Americká společnost Norwegian Cruise Lines – NCL, patří k největším provozovatelům a vlastníkům zaoceánských luxusních lodí. Více jak desítka moderních plavidel brázdí moře a oceány po celé zeměkouli. Nabízí atraktivní plavby téměř po všech kontinentech a do oblastí, jako jsou například: Karibik, Bahamské a Havajské ostrovy, Střední a Jižní Ameriku, Aljašku a Kanadu, Kanárské ostrovy a Afriku, a v Evropě na Středozemní a Baltské moře. Zcela právem jsou plavby NCL prezentovány jako Freestyle Cruising – plavby ve volném stylu, které svým pasažérům poskytují dokonalé a bezstarostné služby na vysoké úrovni.

Stravování: all inclusive

Stravování All Inclusive je zahrnuto v ceně palubního lístku. Snídaně, obědy a večeře jsou organizovány bufetovým způsobem, ve vybraných restauracích a´la carte se obědy a zejména večeře podávají obsluhou. U některých gastronomicky specializovaných restauraci jsou večeře s doplatkem. K jídlu se podávají vybrané nealkoholické nápoje, káva a čaj. Hostům je k dispozici na 11 specializovaných restaurací, kde si na své přijdou milovníci dobrého jídla i pití.

Doprava: vlastní

Celou pětidenní plavbu strávíte na luxusní zaoceánské lodi Norwegian Sky. Leteckou dopravu k výchozímu a konečnému místu okružní plavby zajišťujeme na vyžádání linkovými spoji z Prahy, Vídně, Mnichova a dalších mezinárodních letišť.

Ubytování: loď

Vaším hotelem po celou dobu plavby bude jedna z nejmodernějších lodí "Norwegian Sky" 5*, která pojme téměř na 2.000 pasažérů. Ubytování je poskytováno v různých cenových kategoriích, od standardní vnitřní kajuty, kajuty s oknem, kajuty s balkónem až po luxusní apartmá o rozloze téměř 80m2. Každá kajuta je vybavena klimatizací s vlastním termostatem, koupelnou (sprcha) s WC a vysoušečem vlasů, TV, telefonem, chladničkou a bezpečnostní schránkou. Některé kajuty jsou s možností třetího i čtvrtého lůžka.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Loď vyplouvá a končí v přístavu Miami na Floridě.
Miami / USA | Odplutí: 17:00
2. den Grand Bahama Island / Bahamy08:0017:00
3. den Nassau / Bahamy08:0018:00
4. den Great Stirrup Cay - privátní ostrov společnosti NCL / Bahamy08:0017:00
5. den Miami / USA07:00*
*vylodění je obvykle dvě hodiny po zakotvení
Případnou změnu programu si lodní společnost vyhrazuje.