Star Princess - Plavba na Havajské ostrovy

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Star Princess - Plavba na Havajské ostrovy

Star Princess je skutečně hvězda flotily Princess Cruises, nabízející skvělé vybavení, výborné služby a komfortní plavby, které si skutečně užijete. Je libo navštívit lázeňský areál, kde Vás budou hýčkat, že si budete připadat jako v bavlnce, či si užít mnohá sportovní vybavení, které tato loď nabízí? V restauracích Vám budou předkládat vybrané pokrmy, které si oblíbíte, ať už budete mít chuť na cokoliv. A pokud nejste zrovna ranní ptáče, není třeba se obávat, zábava na lodi pokračuje dlouho do noci, které se můžete zúčastnit dle libosti.

Vybavení lodě: 3 hlavní restaurace, samoobslužná restaurace, italská restaurace, steak restaurace, pizzerie, občerstvení, 12 barů a klubů, 4 bazény, 9 vířivek, minigolf, golfový simulátor, shuffleboard, tenisové hřiště, fitness centrum, běžecká dráha, lázně Lotus Spa s wellness procedurami, saunou a salónem krásy, venkovní kino, divadlo, kasino, diskotéka, internetová kavárna, knihovna, karetní salonek, nákupní centrum, kaple.

Ubytování: 1301 kajut z toho 28 kajut je bezbariérových. Všechny kajuty mají klimatizaci, televizi, ledničku, bezpečnostní trezor, telefon, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. K dispozici je 24h denně pokojový servis. Hostům v apartmá je navíc k dispozici minibar, vana, obývací pokoj s kanapem, DVD přehrávač s výběrem DVD filmů, volný přístup do internetové kavárny a uvítací šampaňské.

Stravování: plná penze

Jídlo je podáváno 5x denně. Nabídka hlavních jídel je z mezinárodní kuchyně. Pro gala večery je připravováno slavnostní menu. Začátek večerního stolování v hlavních restauracích je možné rezervovat ve dvou termínech.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí Vám rádi zajistíme na požádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: klimatizace, TV, bezpečnostní trezor, telefon, lednička, koupelna s WC, sprchou a vysoušečem vlasů. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis. Apartmá mají navíc k dispozici minibar, vana, obývací pokoj s kanapem, DVD přehrávač s výběrem DVD filmů, volný přístup do internetové kavárny a uvítací šampaňské.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Los Angeles, Kalifornie (USA)-16:00
2. den na moři
3. den na moři
4. den na moři
5. den na moři
6. den Hilo (Havaj)09:0018:00
7. den Honolulu (Havaj)07:0023:00
8. den Nawiliwili, Kauai (Havaj)08:0017:00
9. den Lahaina, Maui (Havaj)07:0018:00
10. den na moři
11. den na moři
12. den na moři
13. den na moři
14. den na moři
15. den Enseneda (Mexiko)08:0017:00
16. den Los Angeles (USA)07:00-