Azamara Quest

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Azamara Quest

PERTH (FREMANTLE) (Austrálie) - GERALDTON (Austrálie) - BENOA (Indonézie) - SINGAPORE (Singapur) - HO CHI MINH CITY (Vietnam) - HO CHI MINH CITY (Vietnam) - HO CHI MINH CITY (Vietnam) - HUE (DANANG) (Vietnam) - HONG KONG (Čína).

Stejně jako její sesterská loď Azamara Journey, tato loď je velká a krásná, kde jsou paluby dobře přizpůsobené potřebám moderního cestovatele. Užijte si pohodlných společenských prostor barů, restaurací, salonků, kasina a baru Cabaret. Také si odrelaxujte u bazénu, kde je náš ochotný personál vždy připraven nabídnout balenou vodu, nealkoholický nápoj nebo čerstvý ručník. Salónky jsou vybaveny moderním vybavením. Jeden z největších rysů této lodi je velké množství kajut s verandami. Není nic lepšího, než si v kajutě otevřít dveře na balkon, cítit čerstvý mořský vzduch a kochat se krásnými sceneriemi.

Stravování: all inclusive

Od dortíků po sushi, od španělských chuťovek tapas po pětichodové gurmánské pokrmy. Plavby jsou cestou skutečných kulinářských zážitků. V rámci bezplatných i specializovaných stravovacích služeb budou šéfkuchaři vašim chuťovým buňkám servírovat to nejlepší ze světové kuchyně a díky flexibilitě svých služeb zaručeně uspokojí všechny vaše chutě.

Ubytování: loď

Vaše kajuta není pouze místem na přespání, ale především vaší oázou klidu. Díky naší bohaté nabídce různých kategorií ubytování od útulných vnitřních kajut, přes nádherné kajuty s balkónem, až po luxusní apartmány. Vám dokážeme zajistit ideální ubytování přímo na míru.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den PERTH (FREMANTLE) (Austrálie)-17:00
2. den GERALDTON (Austrálie)08:0018:00
3. den na moři
4. den na moři
5. den na moři
6. den BENOA (Indonézie)08:0018:00
7. den na moři
8. den na moři
9. den SINGAPORE (Singapur)09:0022:00
10. den na moři
11. den HO CHI MINH CITY (Vietnam)17:00-
12. den HO CHI MINH CITY (Vietnam)--
13. den HO CHI MINH CITY (Vietnam)-16:00
14. den na moři
15. den HUE (DANANG) (Vietnam)08:0020:00
16. den na moři
17. den HONG KONG (Čína)07:00-