Silvestr - Sorea Trigan, Vysoké Tatry

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr - Sorea Trigan, Vysoké Tatry

Rezervujte si letošního Silvestra včas !

1 dítě (3 - 7,99 let) na přistýlce s dvěma plně platícími dospělými osobami ZDARMA!

Věděli jste, že Nové Štrbské pleso pokrývá průměrně 160 dní v roce ledový příkrov? V blízkosti jednoho z nejnavštěvovanějších středisek Vysokých Tater se nachází hotel Sorea Trigan, který vám nabízí komfortní ubytování. K dispozici jsou vám vleky, udržované běžecké stopy (26 km), 9 km sjezdových tratí, noční lyžování, snowboarding, jízda na skútrech.

Hotel je vhodný pro rodinnou rekreaci, relaxační pobyty, sportovní soustředění, organizování seminářů a školení.

Vybavení: Moderně a pohodlně zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje mají koupelnu, WC, telefonem, TV SAT. Hotel má také bezbariérové pokoje, lobby bar, nové konferenční sály a konferenční salonek. Wi-Fi připojení. Bezplatné parkování na parkovišti před hotelem. Je možné ubytovat se za poplatek se psem.

Stravování: Snídaně a večeře se podává v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů, obědy o třech chodech (předkrm, polévka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z 4-5 jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů a kávy poskytuje lobby bar.

Sportovní aktivity: Sedačkové lanovky, vleky, technicky zasněžované sjezdovky, udržované běžecké tratě, noční lyžovaní, jízdy na sněžných skútrech, skijörning, špičkové terény na freeriding, středisko zimních sportů PARK SNOW.

Doplňkové služby: Přímo v hotelu se nachází WELLNESS SVĚT REGENERACE A ODDECHU: relaxačně-plavecký bazén s vodu teplou 32 ˚C , dětský bazén se skluzavkou, vodní trysky, perličková masáž, různé druhy masáží a relaxačních zábalů, parní sauny (modrá a smaragdová), finská sauna, vnější ochlazovací bazén, oddechová místnost, fitness centrum.



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Stravování: polopenze

snídaně formou bohatých bufetových stolů
večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování: hotel ***

Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV-SAT, rádiem, telefonem.

Check inn: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.