Hurghada - Hotel Ali Baba Palace ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Ali Baba Palace ****

Poloha: Hotelový resort se nachází v krásné udržované zahradě cca 13 km od centra nové části Hurghady, Sakkaly, a cca 10 km od letiště (lze využít hotelový bus do centra za poplatek). Hotel se nachází přímo u písečné pláže, která je v některých úsecích kamenitá, s pozvolným vstupem do moře nebo je přístupná sestupem z mola. Je součástí celkem tří hotelů (Aladin a Jasine) a klienti mohou využívat služeb těchto hotelů (za předpokladu volné kapacity a dostupnosti obou hotelů). Hotel je velmi oblíbený a vyhledávaný a mezi klientky se těší velké oblibě pro své kvalitní služby. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií, zejména rodinám s dětmi.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písečné pláže, která je v některých úsecích kamenitá, s pozvolným vstupem do moře nebo je přístupná sestupem z mola. Plážový servis je poskytován zdarma. Klientům doporučujeme obuv do vody.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů v ve vybraných prostorách hotelu, během dne snacky, káva, čaj a pečivo. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou k dispozici v neomezeném množství v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik barů včetně baru na pláži, hlavní restaurace a restaurace a'la carte, konferenční sál, nákupní pasáž, směnárna, čistírna, salon krásy, diskotéka, vnitřní bazén, kadeřnictví a autopůjčovna. V zahradě se nachází rozsáhlá soustava bazénů, bar u bazénu a terasa na slunění. Perfektním místem pro relaxaci a zábavu je aquapark s celkem 14 skluzavkami (6dětských/8dospělých). Dětem je určen dětský bazén, miniklub a dětské hřiště. Hotel zajišťuje bohatý mezinárodní animační a sportovní program, večerní programy a diskotéku. Hostům je zdarma k dispozici fitness, stolní tenis, dva tenisové kurty s tvrdým povrchem (umělé osvětlení za poplatek), minigolf, plážový volejbal. Biliár, centrum vodních sportů a potápění, sauna, pára, masáže a jacuzzi se nabízí za poplatek.. Trezor na recepci mohou hosté využívat zdarma, internetový koutek se poskytuje za poplatek a WiFi v lobby je k dispozici zdarma. Lehátka, podložky, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži jsou k dispozici bezplatně.Specialitou hotelu je vnitřní kluziště, které nikde jinde v Hurgahdě nenajdete.

Vybavení pokojů: Hotel nabízí ubytování v prostorných dvoulůžkových pokojích s možností 2 přistýlek pro děti. Pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelnu se sprchou a toaletou), klimatizaci/topení, telefon, minibar, TV/sat. a balkon nebo terasu. Na vyžádání je možný rodinný pokoj (za příplatek).