Hurghada - Hotel Amc Royal *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Amc Royal *****

Poloha: Elegantní hotelový resort je situován na klidném místě přímo u krásné privátní písčité pláže, 11 km od známého letoviska Hurghada a 13 km od El Gouny. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v centru Hurghady, které je pohodlně dostupné místní dopravou nebo levným a spolehlivým taxi. Mezinárodní letiště Hurghada je vzdáleno 14 km. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás i historických památek v okolí (Luxor, Káhira, Giftun, delfinárium).

Pláž: Příjemná písčitá pláž se vstupem po molu a pestrou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek – loďky, šlapadla, windsurfing, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, šnorchlování) se nachází přímo před resortem. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky (zdarma).

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

All inclusive stravování lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a v hotelech stanovenou dobu a obnáší plnou penzi podávanou formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty pro muže). Pro děti je k dispozici dětské menu. Hotel pořádá pravidelné tematické večeře.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Oblíbený hotelový resort disponuje 395 pokoji rozmístěnými v moderní budově rozdělené do dvou bloků, obklopených krásnou udržovanou zahradou. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, hlavní restaurace, italská a la carte restaurace, orientální kavárna, kadeřnictví, noční klub, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), sluneční terasa, snack bar, bar u bazénu a na pláži, dětský bazén, dětské hřiště, mini klub, konferenční místnost s moderním vybavením, obchod se suvenýry, potápěčské centrum, internetový koutek (za poplatek) a parkoviště. Zajišťuje pravidelné bohaté animační programy pro děti (soutěže, kreativní dílny, kvízy, mini klub, hřiště, dětský bazén) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, stolní tenis, mini fotbal, biliár a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek (např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, šnorchlování). Pro relaxaci je určeno moderní SPA centrum s celou řadou procedur jako např. sauna, vířivka, parní lázeň, masáže, tělové zábaly, reflexní terapie (vše za poplatek).

Vybavení pokojů: Velmi komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén), telefonem, klimatizací, setem na přípravu kávy a čaje, SAT/TV, minibarem, balenou vodou, trezorem a balkonem nebo. Hotel nabízí ubytování také v prostorných rodinných pokojích a junior suitách s možností až dvou přistýlek (na vyžádání, za poplatek).