Hurghada - Hotel Minamark Resort And Spa ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Minamark Resort And Spa ****

Poloha: Hotel s rodinnou atmosférou se skládá z hlavní budovy a bungalovů ležící v zahradě asi 2 km od centra Hurghady (v části Sakalla), ve vzdálenosti zhruba 7 km od mezinárodního letiště. V blízkosti hotelu je velké množství obchodů a restaurací. Malá písčitá pláž s pozvolným vstupem je přímo u hotelu. Nejbližší nákupní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti hotelu. K návštěve doporučujeme místní českou restauraci/hospodu Pragu café, kde na Vás čeká české pivo a kuchyně :)

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází v těsné blízkosti hotelu, na kterou se klienti dostanou cestou přes resort. Plážový servis (lehátka, slunečníky, bar, sprchy a WC) mohou hosté využívat bezplatně. Na pláži se nabízí bohatý výběr vodních sportů a možnosti potápění (za poplatek).

Sport a zábava: Hotel nabízí bohaté možnosti sportovního vyžití, zábavy a relaxace. Tým animátorů pořádá pravidelné animační programy a večerní programy a mini disko pro děti. Zdarma k dispozici je např. volejbal, stolní tenis, biliard (30 minut zdarma), za poplatek se nabízí sauna, vířivka a masáže.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

All inclusive program probíhá od 10:00- 22:00 hod, lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, zmrzlinu pro děti, neomezené množství nealkoholických a lokálních rozlévaných alkoholických nápojů v průběhu celého dne.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, dvě restaurace, 3 ala carte restaurace (čínská zdarma, italská a rybí na pláži za poplatek), bary u bazénu a na pláži, orientální kavárna, lobby bar (za poplatek), obchodní arkáda, orientální kavárna, shisha kout, diskotéka. Součástí areálu je venkovní sladkovodní bazén s jacuzzi (lehátka a slunečníky lze využívat zdarma jak u bazénu, tak i na pláži, 1 z bazénů je v zimě vyhřívaný), dětem se nabízí dětský bazén, dětské hřiště a dětský koutek. Hotel nabízí bohaté možnosti sportovního vyžití, zábavy a relaxace. Tým animátorů pořádá pravidelné animační programy a večerní programy a mini disko pro děti. Zdarma k dispozici je např. volejbal, stolní tenis, biliard (30 minut zdarma), za poplatek se nabízí sauna, vířivka a masáže. Hotel za poplatek umožňuje internetové připojení nebo pronájem trezoru na recepci.

Vybavení pokojů: Hotel poskytuje ubytování v komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou, WC a fénem), individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, Wi-Fi připojením(za poplatek), SAT/TV, mini barem (za poplatek) a balkonem