Hurghada - Hotel Three Corners Sunny Beach Resort ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Three Corners Sunny Beach Resort ****

Poloha: Tento resort se nachází mezi Hurghadou a velmi známým střediskem El Gouna, staré centrum Hurghady leží ve vzdálenosti cca 12 km severně od hotelu, letovisko El Gouna je vzdáleno 10 km. Nejbližší golfové hřiště je v dosahu zhruba 8 km. Hotel je situován přímo u široké písečné pláže a nabízí skvělé podmínky pro potápění. Letiště v Hurghadě je vzdáleno cca 25 km.


Pláž: Písečná pláž se nachází v těsné blízkosti hotelu. Oblast nabízí ideální podmínky pro potápění. Lehátka a slunečníky se poskytují bezplatně. Hosté mohou využít nabídky vodních sport (za poplatek).

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - zahrnuje plnou penzi formou bufetu (snídaně a večeře v hlavní restauraci, obědy v plážové restauraci - snack bufet), odpolední občerstvení v plážové restauraci. Po celý den je zajištěno neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, wifi připojení, hlavní restaurace, restaurace na pláži, restaurace ala carte, bar u bazénu, bar na pláži a obchodní arkáda. Součástí areálu je aquacentrum, které tvoří dva venkovní bazény (v zimě vyhřívané), dětský bazén a skluzavky. Pro děti je navíc k dispozici dětské hřiště. Minigolf, šipky, plážový volejbal, stolní tenis, boccia, kulečník, welness centrum, animační program, dštský klub, půjčovna aut.

Vybavení pokojů: Standardně zařízené klimatizované, dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou, toaleta a vysoušeč vlasů) k vybavení patří minibar, televizor se satelitním příjmem, telefon a trezor. Ke každému pokoji náleží balkon nebo terasa. Na vyžádání je možný rodinný pokoj (za příplatek).