Hurghada - Hotel Three Corners Ocean View Resort - Only Adult ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Three Corners Ocean View Resort - Only Adult ****

Poloha: Hotelový komplex se nachází ve známé egyptské destinaci - Hurghada. Toto město a přístav leží na pobřeží Rudého moře. Mezinárodní letiště v Hurghadě je vzdálené cca 25 km od hotelu. Hotel nabízí ubytování pouze pro osoby starší 16 let!

Pláž: Hotel se nachází přímo na pláži, který má písčitý povrch. Hosté mohou zdarma využívat slunečníky, lehátka a osušky. Pro zájemce je připravena široká nabídka vodních sportů (za poplatek).

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Odpolední občerstvení. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem.

!!HOTEL UBYTOVÁVÁ POUZE OSOBY STARŠÍ 16 LET!!

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, dále mají hosté k dispozici celkem tři restaurace (hlavní restaurace a 2 ala carte), k dispozici je několik barů (také u bazénů). V areálu se nachází venkovní bazény, u kterých mohou hosté zdarma využívat slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Rodiny s dětmi uvítají dětský bazén. V hotelu jsou pořádány pravidelné animační a večerní programy, hosté si mohou zahrát plážový volejbal, tenis, půjčit si kolo nebo navštívit SPA centrum (posilovna, sauna, široká nabídka masáží).

Vybavení pokojů: K dispozici jsou standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta) hosté mají k dispozici individuální klimatizaci, telefon, televizor a minibar. Součástí každého pokoje je balkon, terasa nebo francouzské okno s příjemným výhledem do okolí.