Hurghada - Hotel Imperial Shams Abu Soma *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Imperial Shams Abu Soma *****

Poloha: Rozsáhlý resort je situován přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, v blízkosti města Safaga cca 5 km. Oblast je známá krásnými písečnými plážemi a vynikajícími podmínkami pro windsurfing i potápění. Do centra města Hurghada je to cca 50 km a vzdálenost na letiště činí cca 45 km. Golfové hřiště se nachází cca 23 km od hotelu.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a bezplatným plážovým servisem a sprchami se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Za poplatek jsou k dispozici motorizované vodní sporty, šlapadla, windsurfing, rybaření a potápěčské centrum.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - zahrnuje snídaně, oběd a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, směnárna, wifi připojení, několik barů, hlavní restaurace, dvě restaurace a la carte, kavárna, internetová kavárna, nákupní pasáž s obchůdky, konferenční místnost a diskotéku. K venkovnímu zařízení patří dva bazény (jeden s mořskou vodou, jeden v zimě vyhřívaný), dětské brouzdaliště, bar u bazénu, terasa na slunění s lehátky, matracemi, slunečníky a osuškami zdarma. Díky korálům a dobrým povětrnostním podmínkám se doporučuje také vyznavačům potápění, šnorchlování a windsurfingu.Hotel pro své hosty pořádá různé animační programy. Hotel nabízí celou řadu možností sportovního vyžití a relaxace. Za poplatekse nabízí jízda na koni nebo služby centra zdraví (sauna, masáže, jacuzzi). Pro děti je zde dětské brouzdaliště, miniklub a hřiště.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek mají vlastní sociální zařízení (koupelnu s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), individuálně nastavitelnou klimatizaci , telefon, trezor, miniledničku, TV/sat. Ke každému pokoji náleží balkon nebo terasa. Na vyžádání je možný pokoj typu Superior (za příplatek).